MNOGO ŽENSK SE PRETVARJA, DA DOŽIVIJO ORGAZEM: Razkrile so, zakaj to počnejo

Trendi

Raziskovalci so oblikovali skupine izobraženih žensk in jih prosili, naj razpravljajo o svojih mnenjih in izkušnjah glede hlinjenja orgazma.

1. Ženski orgazem ni nujen, da bi bila ženska s seksom zadovoljna

Udeleženke skupin so menile, da če moški doživi orgazem, je seks dober. Seveda je spolni odnos boljši, če vrhunec doživi tudi ženska. Po mnenju ene od udeleženk je ženski orgazem samo "češnja na torti".

2. Ženske morajo med seksom okrepiti moški ego

Udeleženke so menile, da moški med seksom bolj uživa v njihovem orgazmu, kot one same. In če ženska ne doživi vrhunca, je ego njenega partnerja oškodovan. Ena od udeleženk je izjavila "včasih moraš hliniti orgazem, ker boš drugače vznemirila svojega partnerja. Pomembno je, da on misli, da si ga doživela, čeprav ga v resnici nisi."

3. Ženske domnevajo, da jih moški obsoja, vendar mu le redko to povejo

Ženske, ki so preveč negotove vase, svojim partnerjem ne povejo, da niso doživele vrhunca. Zanimivo je, da so moški iz podobnih skupin poročali, da jim je komunikacija o spolnih izkušnjah pomembna, čeprav le v resnih zvezah.

4. Ženske bolj cenijo moški užitek

Ker ne želijo modric na partnerjevem egu, mu ne rečejo, naj jih zadovolji, npr. s prsti. To naj bi po mnenju udeleženk slabo vplivalo na moško samopodobo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija