MLADOLETNIK V KOPRSKI TRGOVSKI CENTER "PRIVABIL" POLICIJO: Zakrivil več prekrškov

Kronika

V garažni hiši trgovskega centra v Kopru so včeraj policisti 17-letniku zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Ker se je ta nedostojno vedel do policistov, pred tem pa s skuterjem kršil tudi cestno-prometna pravila, bodo policisti zoper njega podali enoten obdolžilni predlog sodniku za prekrške, so zapisali na koprski policijski upravi (PU).

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 63 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 196 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, tri z lahkimi telesnimi poškodbami in eno s hudimi telesnimi poškodbami. Zasegli so en skuter. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin in dva vloma v vozili. Zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

V Prisojah je bil pred dnevi najden ukraden skuter Yamaha EW50, reg. št. LJ02-RB, pri čemer pa je storilec z njega odtujil več delov. Policisti so opravili ogled, skuter pa nato vrnili oškodovancu. Z ugotovitvami bodo dopolnili kazensko ovadbo.

Ob 11. uri so koprski prometni policisti zaradi nedovoljene predelave 21-letnemu moškemu zasegli skuter. Z izrednim tehničnim pregledom je bilo namreč ugotovljeno, da je presegal konstrukcijsko dovoljeno hitrost. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.52 so policisti v Ilirski Bistrici ustavili 28-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,73 mg/l. Moškemu je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

BONUS VIDEO: Ste tudi vi želeli v otroštvu postati pilot?

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 37 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija