MLADOLETNIK V ANKARANU RAZBIJAL IN ŽALIL GOSTE LOKALA: Njegova družina poskušala preprečiti aretacijo

Kronika

Petkov večer se ni prijetno zaključil za 17-letnega Dolenjca, ki je v gostinskem lokalu v Ankaranu ob 01.30 zahteval pijačo. Ker mu je niso želeli postreči, saj je bil že vidno vinjen, je pričel razbijati inventar in žaliti goste. Umiril ga ni niti prihod policistov, zato so mu odredili pridržanje. V uradni postopek se je vmešala še njegova družina, ki je prišla na prizorišče in poskušala preprečiti pridržanje. 

V postopku so bila uporabljena prisilna sredstva tudi zoper 20-letnika, ki se je nato pomiril in mu je bil izdan plačilni nalog. Mladoletniku pa sledi plačilni nalog za več kršitev.

Istočasno so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru tudi v portoroškem lokalu, kjer so odredili pridržanje 35-letnemu državljanu Srbije, ki se ni hotel umiriti. Izdana mu je bila globa.

V soboto popoldan je pred začetkom nogometne tekme v Kopru prišlo do množičnega pretepa, pri čemer je bil 28-letnik lažje poškodovan. Posredovali so policisti in pretep zaustavili. Za umiritev so zoper 21-letnika uporabili prisilna sredstva. Izvedli so več identifikacijskih postopkov, nadaljujejo z zbiranjem obvestil ter preiskovanjem suma kaznivega dejanja nasilništva.

Piranski policisti so med vikendom obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in grožnje. Nasilnežu je bila odvzeta prostost, sledi mu kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija