MLADO TURISTKO V TRSTU POSILIL KOPRČAN? Šlo naj bi za starega znanca policije

Kronika

Že v prejšnjem tednu smo poročali o 38-letnem Slovencu, ki so ga zaradi suma kaznivega dejanja posilstva dveh 20-letnih tujih državljank, aretirali italijanski karabinjerji. Po poročanju Primorskega dnevnika je osumljenec stari znanec policije, Koprčan Aleksandar R. Kršil naj bi tudi hišni zapor, v katerem naj bi bil zaradi kaznivega dejanja tatvine in napada na uradno osebo.

Fotografija je simbolična.

Mladi slovaški turistki naj bi Koprčana srečali v središču Trsta, kamor se je omenjeni odpravil na praznovanje rojstnega dne. Zabava se je nato nadaljevala v njegovem stanovanju, ob alkoholu in prepovedanih drogah. Osumljeni se je na eno izmed omenjenih deklet spravil po tem, ko je večina povabljenih že odšla. Druga pa se je z enim od njegovih prijateljev že prej umaknila v drug prostor.

Po poročanju karabinjerjev je osumljeni Koprčan mlado turistko prisilil k spolnemu odnosu. Slednja je kasneje pobegnila iz stanovanja in poklicala prijateljico, ki je bila še tam.

Tudi ona se je z izgovorom umaknila iz stanovanja, osumljeni pa naj bi ji sledil, prestregel in otipaval po intimnih delih. Kljub temu ji je uspelo pobegniti in poklicati na pomoč.

Dekleti so pospremili v bolnišnico, kasneje sta se vrnili nazaj na Slovaško, Koprčana pa so karabinjerji prijeli in odpeljali v koronejski zapor. Po poročanju Primorskega dnevnika gre za Aleksandra R., ki so ga že večkrat obravnavala sodišča ne le v Sloveniji, temveč tudi na Hrvaškem in Italiji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  29 .09. 2021 ob  20: 24
11
kastrirat ,urgentno