MLADINA, POZOR! V Kopru svoja vrata odpira tudi Oddelek za mlade bralce

Koper

S ponedeljkom, 18. maja, bo svoja vrata odprl tudi Oddelek za mlade bralce Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper. Oddelek bo znova odprt po ustaljenem urniku, in sicer ob delavnikih od 9. do 19. ure ter ob sobotah od 8. do 13. ure.

Oddelek za mlade bralce se nahaja na Verdijevi ulici.

V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje tudi v tem oddelku ne bo možno dostopati do knjižnih polic. Lahko pa vam knjige pripravijo po predhodnem naročilu.

Vaša naročila bodo sprejemali vsak delavnik med 9. in 15. uro na telefonsko številko 05 66 32 617 ali preko spletne COBISS storitve Moja knjižnica, ki deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu.

Po oddanem naročilu boste prejeli sporočilo, da vas gradivo čaka za prevzem. Knjige in drugo gradivo lahko naročite tudi mladinskemu knjižničarju oziroma knjižničarki neposredno ob obisku oddelka.

Izposoja in vračilo knjižničnega gradiva bosta možna v avli Oddelka za mlade bralce (glavni vhod). V koprski knjižnici prosijo, da v avlo knjižnice vstopate posamično, vzdržujete predpisano varnostno razdaljo dveh metrov in se ravnate po navodilih zaposlenih.