MLADI POKAZALI ATRAKTIVNO IN BORBENO IGRO: V Kopru potekal kvalifikacijski turnir v ulični košarki (FOTO)

Koper

V soboto, 22. junija, se je v že znanem košarkarskem ambientu v Supernovi Mercator Koper drugo leto zaporedoma uspešno odvijal kvalifikacijski turnir ulične košarke 3 na 3. V poletno toplem vremenu in počitniško razpoloženem vzdušju so se v košarki 3 na 3 pomerili mladi, ki so na igrišču pokazali izvrstno, atraktivno in borbeno košarkarsko igro.

Glavno vodilo ulične košarke 3 na 3 je fair-play (poštena igra), saj si igralci sodijo sami. Turnir je tako znova dokazal, da gresta šport in zabava z roko v roki in da je šport izvrstno razvedrilo za ljudi prav vseh starosti.

Koper je, poleg Ljubljane, Maribora in Celja, gostil zadnji kvalifikacijski turnir ulične košarke 3 na 3. Organizatorji so ob tekmovalnem delu poskrbeli tudi za pester, zabaven in sproščen dopolnilni program. Med ostalim so izpeljali tekmovanje v metanju trojk preko avta, za kar so najboljši strelci prejeli simpatične nagrade.

Na letošnjem kvalifikacijskem turnirju v Kopru so zmagale ekipe: Ankarančani (kategorija osnovna šola, 6.-7. razred), Sončki (kategorija osnovna šola 8.-9. razred) ter Tigrčki (kategorija srednja šola 1.-2-letnik). Vse na turnirju sodelujoče ekipe so s strani gostitelja dobile tudi praktične nagrade.

Najboljše ekipe kvalifikacijskih turnirjev se bodo v začetku septembra pomerile na velikem finalnem turnirju v Ljubljani.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija