MLADI MOPEDIST V IZOLI ZBIL OTROKA: Pri padcu se je huje poškodoval

Kronika

Včeraj ob 15.10 je prišlo do nesreče na intervencijski poti v Izoli, kjer se je z mopedom peljal mlajši mladoletnik. Z desnim ročajem je zadel otroka, ki je padel in se huje poškodoval. Povzročitelja nesreče bodo kazensko ovadili, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

V zadnjih 24 urah so policisti PU Koper prejeli 212 klicev na številko 113 in posredovali v 68 primerih. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hudimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. Obravnavali so še dve tatvini, poškodovanje tuje stvari in kazniva dejanja ponarejanja listin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali petkrat, štirikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru.

Včeraj ob 7.27 so policisti posredovali na Škofijah, kjer se je nad cesto poškodoval električni vodnik. Ker se je le ta skril, tam mimo pa poteka šolska pot, so policisti do prihoda dežurne ekipe Elektra varovali kraj dogodka. Napako so odpravili, škoda ni nastala.

Fotografije so simbolične.

V avtokampu Fiesa je neznanec Čehu ponoči iz avtodoma ukradel moško gorsko kolo BMC Team Elite, črne barve, vredno 2.500 evrov.

V zadnjih dveh dneh je bil iz čolna na privezu v Sečovljah ukraden izvenkrmni motor Yamaha F6. Domačin ima za 1.000 evrov škode.

Včeraj nekaj minut pred 13.00 so na plaži v Strunjanu oživljali 39-letnega Štajerca, ki je med plavanjem doživel srčni zastoj. Po zadnjih informacijah je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Zaradi nepravilnega parkiranja sta se pred stanovanjsko hišo v Luciji najprej sprla 38-letnik in 48-letnik, a je spor kmalu prerasel v pretep. Na kraju so posredovali policisti, moška sta se pomirila, sta pa oba prejela globo zaradi kršitve javnega reda in miru.

Ob 17.55 so policisti v Križu pri Sežani ustavili 41-letnega Sežančana, ki mu je alkotest pokazal 0,80 mg/l alkohola. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Ob 18.12 so policisti pomorske policije odhiteli na pomoč 7-članski posadki jadrnice, ki je ostala sredi Piranskega zaliva z okvarjenim motorjem. Ob 18.49 so jadrnico pripeljali v pristanišče.

V Ankaranu so policisti ob 21.25 ustavili 59-letnega Ljubljančana, ki mu je alkotest pokazal 0,79 mg/l alkohola. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Ob 2.12 so policisti na Kozini ustavili 29-letnega Italijana, ki je imel ponarejeno vozniško dovoljenje. Vozilo so mu zasegli, čaka ga kazenska ovadba. Z njim v vozilu so bili še trije sopotniki, ki jih bodo policisti danes vrnili v Italijo, saj ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Slovenijo.

Ilegalne migracije

V zadnjih 24 urah so policisti PU Koper prijeli 19 prebežnikov. Pri Kačičah so včeraj dopoldne prijeli devet Afganistancev, popoldne pa še deset pri Rakitovcu. Vsi so zaprosili za azil in so bili nastanjeni v azilnem domu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija