MLADA MAMICA SPROŽILA VAL OGORČENJA: "Ljudje mi grozijo, da bodo poklicali socialno službo"

Trendi

27-letna Britanka Sammie-Jo Hailford je začela s tekočim svinčnikom za oči povečevati obrvi, ki zdaj zasedajo polovico njenega čela. Mama, ki ima na družbenem omrežju TikTok več kot 130.000 sledilcev, pravi, da so uporabniki interneta do nje nesramni in da se ji ljudje na ulici smejijo zaradi drznih obrvi.

Soočila se je tudi z grožnjami, da bodo ljudje poklicali socialno službo, a vztraja, da njene obrvi ne določajo, ali je dobra ali slaba mama. "Ljudje mi govorijo, da ne bi smela biti mama in mi grozijo, da bodo zaradi mojih obrvi poklicali socialno službo. Nasilje na internetu postaja res ekstremno. Naj pokličejo socialno službo, saj nimam česa skrivati," je povedala Sammie-Jo.

In kako se je zgodilo, da ima Sammie-Jo obrvi, ki ne morejo ostati neopažene? Na začetku je, kot pravi, zatemnila že obstoječe obrvi, nato pa je ugotovila, da jih želi povečati. "Želim si imeti največje obrvi v Britaniji. Všeč mi je, da sem videti drugačna od vseh drugih," je rekla Sammie-Jo.

@sammie_jo_94 Reply to @dunky5555 #replyingtocomments #nothingcanstopme #fyp ♬ original sound - kyle902100

@sammie_jo_94 Out for food #food #out #fyp #bestfriend #mumsoftiktok ♬ original sound - Sj

Pravi tudi, da njeno ljubezensko življenje ne trpi zaradi njenih izrazitih obrvi in ​​da obstajajo moški, ki jim je to všeč. "Ljudje pravijo, da nimam partnerja, ker imam velike obrvi, a to ni res. Moški mi pišejo, da sem lepa in da bi šli z mano ven," je dejala mlada mamica.

Kljub temu da Sammie-Jo obožuje svoje obrvi, se vsak dan sooča z negativnimi komentarji. "Denar, ki ga potrošiš za ličila, raje porabi pri psihiatru. Potrebuješ ga," je napisal en moški. "Moški ti pošiljajo sporočila?! Punca, nihče ne bi bil s tabo!" je okrutno dodal drugi.

@sammie_jo_94 Reply to @xxtillymayx1 she's not scared guys! #babiesoftiktok #momsoftiktok #talkingtothemoon #fyp #replyingtocomments ♬ TO THE MOON - Jnr Choi & Sam Tompkins

@sammie_jo_94 Bestie ♥️ @charlyxmoon #forever #trend #outdoors #biggerthebrowbiggertheboy ♬ Forever - Labrinth

Sammie-Jo pa pravi, da je takšni komentarji ne prizadenejo več in da želi druge spodbuditi k drugačnosti. "Nekoč so me jezili negativni komentarji, zdaj pa ne več. Želim vplivati ​​na mlade in jim pokazati, da so lahko drugačni in da je to v redu," je zaključila Sammie-Jo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pesceserra |  02 .04. 2022 ob  23: 22
Čudne obrvi so problem, dva fotra pa ne .....WTF