MIMO UKREPOV V IZOLSKEM HOFERJU: Z masko pod nosom površno razkuževal vozičke, brez maske tudi njegov kolega (VIDEO)

Izola

Bralec nas je obvestil, kako se ukrepov (ne)držijo v trgovini Hofer v Izoli. V ponedeljek zvečer je njihov uslužbenec ob vhodu v trgovino z masko pod nosom razkuževal nakupovalne vozičke, med tem pa še klepetal s prijateljem, ki je prav tako bil brez maske.

Kot je razvidno iz videoposnetka, ki nam ga je posredoval bralec, uslužbenec stoji na vhodu v trgovino in ima pri tem zaščitno masko ves čas pod nosom. "Ne popravi si je niti, ko se mu približa stranka, ki ji razkuži nakupovalni voziček," nam je povedal sogovornik, ki nas je opozoril tudi, da je mladenič vozičke razkuževal površno, zgolj po zgornji strani ročaja.

Poleg tega je med delom ves čas klepetal očitno s prijateljem, ki se je zadrževal na vhodnih vratih in to brez zaščitne maske na obarzu. Mimo njiju se je v tem času sprehodilo večje število kupcev.

Nekateri se ukrepov še vedno ne držijo. Trgovina Hofer v Izoli.

Objavil/a Regional Video dne Četrtek, 03. december 2020

Za komentar oziroma pojasnilo smo se obrnili na trgovca, kjer pravijo, da bodo zadevo preučili, da do tovrstnih zadev v prihodnje ne bi več prihajalo. Dodajajo, da so tako v prvem kot v drugem valu epidemije na vhode trgovin postavili dodatno osebje, večinoma študente, ki razkužujejo vozičke in kupce opominjajo na upoštevanje tako varnostne razdalje kot obvezno uporabo mask.

Kot so še zapisali, so študenti prejeli natančna navodila za delo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  03 .12. 2020 ob  22: 36
Pravilno ! Objavljat malomarneže.očitno, da ene boli k.... Potrč wozo
bubobubo |  03 .12. 2020 ob  16: 57
23
a ne bi bilo bolj enostavno stopiti do dotičnih in jih opozoriti, v primeru, da se ne odzovejo, pa potem prijaviti nepravilnost
Kukurux |  03 .12. 2020 ob  14: 35
22
Vsekakor je mobitel z kamero nekaj kar v zgodovini se ni bilo in dokaj hitro lahko postanes internetna senzacija kjer te spozna ogromno ljudi v dobrem in slabem.
Ker neves kje se skriva reporter je boljse da se drzis pravil se zlasti v takih sluzbah kjer je veliko ljudi.
Tom |  03 .12. 2020 ob  13: 28
16
Dežela ovaduhov in izdajalcev ! Najverjetneje se tisti, ki je snemal, še hvali in kaže vsem znanim in neznanim, kaj mu je uspelo! Bedak!
čarli |  03 .12. 2020 ob  12: 29
38
Še dobro, da ima vsak telefon kamero, ker sicer se nekateri ne bi mogli metat ven z vsem, kar vidijo in srečajo.
Če je bil dotični snemalec ogrožen, enostavno bi naredil obvoz mimo trgovine.
Ne, pri nas je isto kot po drugi svetovni vojni. Oblast je razdelila narod in tako je sprva prišlo do tožarjenja, nato pa likvidacije.
Z našo mentaliteto, nismo več daleč od tega.
Če je koga strah in ima občutek, da se bo okužil na vsakem koraku, naj ostane doma in tam paničari.