MICHAEL JORDAN NA POČITNICAH DOKAZAL, DA JE PRAVI UŽIVAČ: Zaradi preglasne zabave se je celo znašel "v težavah" (FOTO, VIDEO)

Svet

Ena največjih športnih legend, zvezdnik NBA Michael Jordan in njegova žena, privlačna Kubanka Yvette Prieto, sta skupaj s prijatelji danes prispela v Dubrovnik na luksuzni jahti O'Pari, zasidrani pred mestnim obzidjem. Včeraj so bili na Hvaru, pred tem pa so obiskali Split, Nacionalni park Krka in Skradin ter Šibenik, od koder so se odpravili na križarjenje po hrvaški obali, piše Jutarnji.

Nekdanji košarkar Hall of Fame Chicago Bulls, lastnik šestih prstanov NBA, ki so mu kolegi in oboževalci pripisali božanske moči, je zdaj lastnik profesionalnega košarkarskega kluba Charlotte Hornets, ki igra v ligi NBA, in uspešen poslovnež s premoženjem v vrednosti 1,6 milijarde dolarjev.

Jordan je poročen s Kubanko Prieto, par ima hčerki dvojčici Victorio in Ysabel. Po poročanju ameriških portalov se zakonca le redko odpreta javnosti. Danes sta se sprehodila po Stradunu in po dežju, ki ju je pozdravil, ko sta priplula, je Dubrovnik obsijalo sonce. Zakonca sta kosila v ribji restavraciji Proto, ki jo priporoča tudi Michelin in se ponaša z domačimi jedmi ter svežimi sestavinami. Dobili so mizo v Široki ulici, ki je sicer zelo zasedena, zato je bil Jordan danes prava atrakcija za mimoidoče.

Jahta O'Para je bila zgrajena leta 2020, teden najema pa stane milijon evrov. 14 luksuznih sob lahko sprejme do 12 oseb z 29 zaposlenimi. Notranjost in zunanjost z impresivno zasnovo sta kot nalašč za uživanje na soncu, druženje in zabave, ki so jih Jordani imeli sinoči na Hvaru, zato naj bi jih policija zaradi glasnega "žuranja" utišala.

Po obisku Dubrovnika se družina Jordan vrača v Ameriko.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija