MESTNA VRTNARIJA KOPER: Med tednom jih lahko obiščete vse do 18. ure

Koper

Marjetica Koper obvešča stranke mestne vrtnarije, da so z mesecem septembrom prešli na daljši letni urnik. Na škocjanskem griču jih lahko do konca oktobra obiščete ob delavnikih med 7.30 in 18.00, ob sobotah pa med 7.30 in 13.00. Prva polovica septembra velja za idealni čas sajenja prezimnih sort, zato pohitite in si čimprej zagotovite svoj zabojček.

Njihova bogata ponudba še naprej zajema vse od okrasnega drevja in grmičevja, preko širokega izbora lončnic, pa vse do eksotičnih rastlin ter dekorja za stanovanja, balkone in terase. Kot vselej so vam za nasvete na voljo tudi prijazni in strokovno usposobljeni sodelavci Marjetice Koper. Ob večjih naročilih je na voljo dostava na dom in kvalitetna ter strokovna zasaditev. Kontaktirate jih lahko prek telefonske številke 05 66 33 783 ali elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si.

Na koprski Marjetici dodajajo, da je na lokaciji mestne vrtnarije od lanskega leta tudi servis vrtne in kmetijske mehanizacije Agroključ. V prenovljenih prostorih lahko še naprej na enem mestu dobite najkvalitetnejšo mehanizacijo proizvajalcev Stihl, Viking, Fiskars, Briggs&Stratton, Ramda, Stiga, Alko, Castlegarden, Alpina in ostalih. Obiščete jih lahko od ponedeljka do petka med 7.30 in 17.00 ter v soboto med 8.00 in 12.00. Vabljeni!

Deli novico: