MESEC EKSOTIČNE KUHINJE: Hamburger s tarantelo!

Svet

Ameriška restavracija s hitro hrano Bull City Burger ta mesec ponuja eksotično kuhinjo. Na meniju so različne kombinacije, tudi tarantela v hamburgerju, ki pa jo morajo kupci osvojiti s pomočjo nagradne igre.

Restavracija s hitro hrano v Severni Karolini je na meni postavila nekaj zares neobičajnega. Gostom ponujajo rahlo osoljeno in pečeno tarantelo. Pajka postavijo na vrh mesa v hamburgerjih.

Gostje, ki so jed že poskusili, so povedali, da ima okus po morskih sadežih, a naj bi dejansko imel vsak kos te živali drugačen okus. Restavracija ima na voljo le 18 tarantel, zato morajo gostje, ki želijo takšen hamburger, najprej naročiti jed v vrednosti 30 dolarjev, jo pojesti in šele nato gredo v boben za nagradno igro. Do sedaj so tarantelo pojedli štirje.

Deli novico:

bruno |  16 .04. 2018 ob  18: 41
@ gurman saj clovek je neumen, idiotsko bitje. poglejte koga imamo za zupane in koga volimo, da nas ozmija...
Gurman  |  16 .04. 2018 ob  18: 04
To pa je že perverzija , sploh pa neetika , ki bi morala biti med prvimi. Tudi hrano je treba spoštovati , ne pa se izživljati z njo. Če pa je ljudem tako dolgčas , da si to tešijo s hrano , potem pa bolje , da izginemo s sveta , kajti še malo , bodo dojenčki zelo popularna jed v bureku , ali pa dojenček hamburger z osmrtnico tašče na ovitku v njem pa naprimer taščina rit , joške ali pa kar njeni možgani in za ljubitelje pikantnega njen jezik. Pa dober tek.