MEGAZVEZDNIK MED KUHARJI SNEMAL NA HRVAŠKEM: "Istra ima najboljše tartufe na svetu" (VIDEO)

Istra

Gordon Ramsay je pohvalil Hrvaško v epizodi svoje serije Uncharted, ki jo je posnel v Istri in je bila v nedeljo zvečer predvajana na National Geographicu.

David Skoko in Gordon Ramsay 

"Istra ima najboljše tartufe na svetu. Pozabljam na italijanske tartufe," je dejal Ramsay, ki je navdušen nad Istro in dodal, da je istrsko oljčno olje boljše od španskega in italijanskega oljčnega olja.

Pohvalil je tudi sire iz Kumparičke, ki jih je uvrstil "med najboljše na svetu". Hrvaško je označil za "spečo lepotico" in jo gledalcem opisal kot nedotaknjeno državo.

Ramsayjev vodnik po Istri je bil kuhar David Skoko, ki je slavnega kuharja popeljal tudi na ribolov. Skokov sin Anton pa je med snemanjem učil Ramsayja hrvaškega jezika. Slavnega kuharja je Višnja Prodan vodila v lov na tartufe.

Ramsay je bil poleti 2020 na Hrvaškem, oddaja, posneta v Istri, pa je bila prikazana na National Geographicu, in sicer v okviru dneva posvečenega Hrvaški.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  21 .09. 2021 ob  20: 25
Vsak ma pravico do svojega misljenja kamorkoli mu seze domisljija...lahko je dau svojemu psu ime Tartuf in ga lovi okoli ker vedno spizdi,bog ti vedi.
Lovis avtobus lahko pa ga tudi cakas,razlika je v tem da ga mores pravocasno hvatat cene ga nema vise
manemebasat |  21 .09. 2021 ob  18: 01
Novinarji spet prevajajo po svoje ... rekel je, da so istrski tartufi med najboljsimi na svetu, za olje pa da je bolj zdravo, kot spansko ali italijansko. Pa temu cepcu, ki mi je dal minus, tartufi se nabirajo, ne pa lovijo.
Pjero Panin |  21 .09. 2021 ob  08: 57
Ne lov na tartufe,primerno bi blo bitka za tartufe :-)
manemebasat |  21 .09. 2021 ob  04: 55
''v lov na tartufe''? Mar tartufi bezijo, da jih je treba lovit?
Pjero Panin |  20 .09. 2021 ob  13: 04
-1
Lansko leto je bla slika strupa,brezveze...lahko ti zastrupijo pesa ha ha ha