MED VOŽNJO PO LUCIJI ZAGLEDAL NEVARNOST: S hupanjem opozoril stanovalce

Kronika

V soboto ob 0.23 sta zagorela dva kontejnerja v Luciji. Voznik, ki je peljal mimo, je s hupanjem opozoril stanovalce, ki so pričeli z gašenjem. Policisti so opravili ogled kraja ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri ugotavljanja elementov kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Več dela so sicer policisti Policijske uprave (PU) Koper minuli konec tedna imeli z vlomi in tatvinami.

Fotografiji sta simbolični.

V soboto so obravnavali vlom v hišo v Izoli, iz katere sta bila odtujena zlatnina in nakit, v skupni vrednosti 500 evrov. V ponedeljek je nekdo vlomil v kombi v Kopru na Pahorjevi. Ukradel je različno električno in baterijsko orodje, vredno 1000 evrov. V Izoli pa je bilo vlomljeno v prostore stadiona, od koder so odnesli puhalnik in stroj za risanje črt, v vrednosti 3.000 evrov.

V ponedeljek je nekdo poskušal vlomiti v delavnico v Dutovljah, vendar mu to ni uspelo. Na Partizanski v Kopru pa je nekdo vlomil v hišo in lastnikom ukradel več ključev (dva ključa od osebnega avtomobila, štiri ključe od tovornih vozil, rezervne ključe stanovanja). Poleg tega je premetal dokumente podjetja, z vsem skupaj pa povzročil za 12.000 evrov škode.

Tatvine

V petek je bil v Ankaranu ukraden skuter Kymco Agiliy 50 ccm, v soboto so skuter izmaknili v Kopru, v Piranu pa motorno kolo.

Ukradena sta bila tudi dva izvenkrmna motorja v Jernejevem kanalu. Iz kampa v Ankaranu pa je nekdo ukradel dve električni kolesi in gorsko kolo, v skupni vrednosti 5.000 evrov, so zapisali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija