MED TOP 3 SLOVENSKIMI GOSTILNAMI KAR DVE PRIMORSKI: Kje boste najbolje jedli?

Slovenija

Absolutni zmagovalci letošnjega nacionalnega izbora najboljših slovenskih restavracij po mnenju strokovne žirije so Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono, Hiša Franko in Vila Podvin. Javnost je v spletnem glasovanju največ glasov namenila Hiši Franko. Najboljše so izbrali tudi v posameznih kategorijah in regijah.

Kot so sporočili organizatorji izbora The Slovenia Restaurant Awards 2019, je med restavracijami alpske Slovenije prvo mesto osvojila Hiša Franko, v mediteranski in kraški Sloveniji pa je šla zmaga v roke Gostilni pri Lojzetu - Dvorec Zemono. Najboljša restavracija termalne panonske Slovenije je letos Hiša Denk, Ljubljane in osrednje Slovenije pa Restavracija JB.

Nagrado za najboljšo gostilno je prejela Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono, za najboljšo hotelsko restavracijo Restavracija Grad Otočec, za najboljšega novinca pa so razglasili Domačijo Belica.

Najboljši družbeni profil ima po mnenju strokovne komisije Družina Bazilika, najboljši družbeni kulinarični vplivnež pa je letos par; gre za Jerneja Zvera in Majo Galauf, ki ustvarjata kulinarični blog JernejKitchen.

V kategoriji "Best service by Diners Club Exclusive" je zmago slavila Restavracija Cubo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija