MED ROPOM MUČILI IN ZADAVILI 20-LETNO MAMICO: Družinskega psa obesili na stopniščni ograji

Kronika

Mlada Britanka, 20-letna Caroline Crouch, je bila zadavljena pred 11-mesečno hčerko, medtem ko je bil njen mož privezan v drugi sobi v njihovem domu v Atenah, piše The Guardian. Na grozljiv način so ubili tudi družinskega psa. Za preiskavo umora je bila ustanovljena posebna policijska delovna skupina. Iskanje neznanih napadalcev še poteka.

Študentko je ubila skupina treh vlomilcev, ki so oropali družinsko stanovanje v predmestju Glyka Nera v grški prestolnici. Policija je sporočila, da se je rop zgodil okoli četrte ure zjutraj, ko je gospa Crouch, ki je bila delno Britanka in delno Filipinka, rojena pa je bila v Grčiji, spala s svojim otrokom.

Na otroka naj bi usmerili pištolo in rekli mami, naj pove, kje sta denar in dragocenosti. Med mučenjem naj bi jim razkrila, kje s soprogom skrivata denar in dragocenosti. Pobrali naj bi nakit in gotovino v višini najmanj 15.000 evrov. Denar sta zakonca skrivala v eni od namiznih iger. Mož, 32-letni Charalambos Anagnostopoulos, pilot helikopterja, pa je bil medtem privezan na stol v drugi sobi.

Nato naj bi napadalci žensko zadavili z njeno bluzo, da ne bi kričala na pomoč. Ubili so tudi hišnega ljubljenčka, družinskega psa, ki so ga obesili s stopniščne ograje.

Anagnostopoulos se je končno uspel osvoboditi in našel svojo hčerkico, ki je jokala ob materinem truplu. Grška vlada je ponudila 300.000 evrov nagrade vsem, ki bodo policiji dali koristne informacije o roparjih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija