MED MRTVIMI TUDI DVA OTROKA: Podrobnosti današnje grozljive nesreče (FOTO)

Kronika

Na cesti Poljane pri Mirni Peči-Novo mesto se je popoldne, nekaj po 15. uri, zgodila huda prometna nesreča. Po navedbah policije sta čelno trčili dve osebni vozili, v nesreči so umrle štiri osebe. Med njimi sta bila dva otroka, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

(foto: Dolenjska news)

Po prvih ugotovitvah ogleda je 38-letni voznik osebnega vozila, doma iz okolice Novega mesta, vozil proti Novemu mestu in čelno trčil s 56-letno voznico, doma iz okolice Trebnjega. V trčenju je osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je vozil tudi dva otroka, zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju nesreče.

Posredovali so gasilci, reševalci in policija. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je cesta Trebnje-Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta.

O dogodku je policija obvestila dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo treba podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki jih je policija zasegla, so zapisali na PU Novo mesto.

VIDEO: TRAGIČNA NESREČA PRI POLJANAH, 4 mrtvi. Cesta je še vedno zaprta. (foto: DolenjskaNews)

Posted by Dolenjskanews on Friday, August 21, 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  22 .08. 2020 ob  07: 57
Ja kot je razvidno na sliki je slo za nespametno prehitevanje na ovinku pa se polna crta....prav te stisne pri srcu kadar so vpleteni nedolzni otroci...res zalostno.