MASKA KONTROVERZNEGA PREDSEDNIKA ZA NOČ ČAROVNIC: Zabavno ali strašljivo? (FOTO)

Svet

Spletni trgovec Amazon ob noči čarovnic med drugim prodaja maske, narejene po podobi kontroverznega filipinskega predsednika Rodriga Duterteja. V njegovem uradu jih ta poteza svetovnega trgovca ni ujezila, temveč se jim zdi zabavna, menijo pa tudi, da to kaže, da je Duterte resnično prestrašil kriminalce.

"To pomeni, da se je uveljavil," je novinarjem danes povedal tiskovni predstavnik Duterteja Salvador Panelo. "Zabavno! To pomeni, da je resnično prestrašil kriminalce," je dodal po poročanju francoske tiskovne agencije AFP.

Maske, izdelane iz lateksa, pod imenom Rodrigo Duterte Rodi DU30 za 32,99 dolarja prodaja Amazonova družba Caili's, ki je specializirana za različne maske in drugo opremo za noč čarovnic. Spletni uporabniki so masko med drugim opisali kot demonsko, super strašljivo in grdo.

"Duterte si je končno prislužil mednarodno priznanje, za katero si prizadevajo njegovi podporniki - masko za noč čarovnic," je zapisal nek uporabnik Twitterja. "Ta maska je videti bolj živa in ima lepšo kožo kot resnični Duterte," je zapisal nek drug spletni uporabnik. Nekaj jih bilo mnenja, da je predraga.

Filipinski predsednik je razvpit zaradi zelo nasilnega zatiranja trgovine z mamili, v katerem je doslej umrlo že več kot 5000 ljudi, med njimi tudi zgolj osumljenci za kazniva dejanja. Na slabem glasu je tudi zaradi neotesanega obnašanja na mednarodnih srečanjih in zaradi svojih do žensk ponižujočih izjav v govorih, ki so običajno polni kletvic.

V preteklosti je med drugim preklel papeža Frančiška, nekdanjega ameriškega predsednika Baracka Obamo in bivšega generalnega sekretarja ZN Ban Ki-moona.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  31 .10. 2019 ob  22: 47
Sprejeli smo praznik od tujcev ki nima nic veze z Primozem Trubarjom,dan reformacije,slovenskega jezika itd...
Anglescina je prazen jezik brez pomena in vsebine vse dokler ga v mislih ne prevedes v slovenscino in potem razumes Angleza kaj je hotel povedat.
Jezik je sklop vokalov,glasu,ki z asociacijami sele dobi pomen in vsebino.Otrok se uci postopoma jezika skozi vzgojo da lahko kasneje razume besede preko predstave, kaj pomenijo in na kaj se nanasajo da lahko komunicira in izrazi svoje zelje.
Naj zdej Japonec se tako napenja mozgane in se trudi lepo povedat kaj bi rad imel,ga ne bo noben razumel,Nemca tudi.
Lahko smo ponosni,lahko nismo vsekakor brez jezika ni skupnega zivljenja in komunikacije.
Primoz Trubar je glavni ki ima zasluge da se razumemo med sabo vsi po sloveniji in ne napenjamo mozgane kaj je hotel gorenjc al stajerc povedat.
Jezik zdruzuje.
Linda |  31 .10. 2019 ob  00: 38
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….
kjessi |  30 .10. 2019 ob  22: 33
Ma kaj je to NOČ čarovnic. Padamo na vsako ameriško in trgovsko finto. Bolano! Mediji pa pomagajo.