MARJETICA KOPER SE VRAČA V USTALJENE TIRNICE DELOVANJA: Ponovno ponuja tudi brezplačni odvoz kosovnih odpadkov

Koper

Marjetica Koper je ob uvedbi ukrepov za preprečevanje novega virusa sredi marca zaprla vrata svoje blagajne in pisarn v vseh enotah ter omejila poslovanje na najnujnejše. V ponedeljek, 25. maja, pa se vračajo na ustaljen urnik. Položnice za vse njihove dejavnosti lahko, kot običajno, ponovno poravnate na Ulici 15. maja 4, od ponedeljka do petka med 7.30 in 13.30. Uporabnike ob tem obveščajo, da še vedno veljajo posebna navodila. Pred vstopom v prostore si morate obvezno razkužiti roke s sredstvom, ki bo vselej na razpolago. Pri komunikaciji z zaposlenimi morate obvezno uporabljati zaščitno masko in se držati pravila socialne distance vsaj 1,5 metra.

Uporabnike obveščajo, da so med trajanjem ukrepov na sedežu podjetja uredili tudi posebno čakalnico. Da bi zagotovili primerno varnost strank in zaposlenih, se bo pred okencem blagajne lahko nahajala največ ena oseba (izjema so otroci), ostale stranke pa bodo lahko počakale v omenjeni čakalnici ali pred vhodom v stavbo.

Prav tako s ponedeljkom odpirajo vrata tudi vse ostale pisarne v njihovih enotah. Pogrebno-pokopališka enota, komunalni privezi, parkirišča in tržnica, soglasja, kanalizacija in zbirni centri bodo za vas ponovno dosegljivi med uradnimi urami. Za kakršnekoli dodatne informacije lahko ustrezen kontakt poiščete v imeniku podjetja na spletni strani https://www.marjeticakoper.si/sl/info-center/imenik/.

Marjetica Koper želi vse svoje uporabnike opomniti tudi na brezplačni odvoz kosovnih odpadkov, ki ga pospešeno opravljajo po sistemu 'od vrat do vrat'. Za vse redne plačnike odvoza komunalnih odpadkov je na voljo dopisnica, ki ste jo prejeli pri položnici, ali obrazec na spletni strani https://abecednik.marjeticakoper.si/naroci-odvoz-odpadkov/, kjer lahko označite odpadke in naročite njihov odvoz. Odvoz kosovnih odpadkov je omejen na 3 kubične metre. Za prevzem ostalih vrst odpadkov so vselej dosegljivi na obeh zbirnih centrih.

Zbirni center (ZC) Srmin se vrača na daljši urnik, odpadke prevzemajo od ponedeljka do petka med 6. in 18. uro, ter v soboto med 7. in 15. uro. ZC Dvori pa prevzema odpadke od ponedeljka do sobote med 7.in 15. uro. Vstopanje na zbirne centre še naprej poteka posamično, priporoča se uporaba zaščitne maske.