MARJETICA KOPER PRVIČ ODVAŽALA KOSOVNE ODPADKE TUDI POLETI: Septembra nova pošiljka dopisnic za naročilo odvoza

Koper

Na Marjetici Koper so se letos prvič odločili, da v poletnih mesecih ne bodo prekinili z brezplačnim prevzemom in odvozom kosovnih odpadkov. Kljub temu da Odlok o ravnanju s komunalnimi odpadki od 1. julija do 31. avgusta ne predvideva odvoza kosovnih odpadkov, so se zaradi neljubih dogodkov v preteklih letih in nakopičenih odpadkih na javnih krajih in ob ekoloških otokih odločili, da bodo občanom Mestne občine Koper in Občine Ankaran omogočili odvoz tudi poleti.

Vsi, ki ste vključeni v redni odvoz komunalnih odpadkov, boste s položnicami v začetku meseca septembra, prejeli tudi posebno dopisnico. Pravilno izpolnjeno pošljite na sedež Marjetice Koper na Ulico 15. maja 4 in brezplačno naročite odvoz kosovnih odpadkov. Odvoz iz gospodinjstev je omejen na tri kubične metre, na dopisnici pa morate tudi ustrezno označiti odpadke, ki jih boste oddali.

Pred začetkom šolskega leta je Marjetica Koper obdarila vse osnovnošolce v Mestni občini Koper in Občini Ankaran z ovratnimi trakovi. Ob tej priložnosti želijo vsem prijeten povratek v šolske klopi in vse dobro v novem šolskem letu.

Deli novico: