MARJETICA KOPER ODPIRA VRATA CVETLIČARN IN TRGOVINE AGROKLJUČ: Delujeta že tudi oba zbirna centra

Koper

Marjetica Koper sporoča, da v torek, 14. marca, ponovno odpirata vrata cvetličarni na Mudi in ob pokopališču na Škocjanu. Prav tako je od srede za stranke že odprt tudi servis vrtne in kmetijske mehanizacije Agroključ. Še naprej veljajo za stranke posebni ukrepi, obvezna je uporaba zaščitne maske in rokavic. Obenem prosijo, da v zaprte prostore vstopate posamično.

Urnik Vrtnarije Marjetice Koper je od ponedeljka do petka od 7.30 do 18.00 ter v soboto od 7.30 do 13.00. Ponudbo so prav v spomladanskem času še posebej obogatili: okrasno drevje in grmičevje, cvetoče lončnice, sadike sadnih dreves, semena, vse vrste gnojil, okrasne posode, opore in dekoracije ter ostalo. Vse to je na voljo v Vrtnariji Škocjan, kjer so vam vselej na voljo tudi delavci Marjetice s hitrim in strokovnim svetovanjem.

Posebna ponudba v tem času je tudi možnost dostave na dom za vsak nakup ter priprava vnaprej naročenih artiklov. V ta namen so pripravili tudi zunanjo blagajno, ki omogoča hitro in brezstično plačilo. Naročila lahko oddate na elektronski naslov daniel.ban@marjeticakoper.si ali pokličete na telefonsko številko 05 66 33 783. Vabljeni!

Marjetica Koper sporoča tudi, da sta po priporočilih Ministrstva RS za okolje in prostor ponovno odprta tudi oba zbirna centra na Srminu in Dvorih pri Sv. Antonu. V času epidemije obratujeta od ponedeljka do petka, med 7. in 15. uro. Na zbirnem centru Srmin ponovno prevzemajo tudi zeleni rez. Za vstop je tudi tukaj obvezna uporaba zaščitne maske in rokavic. Hkrati prosijo za strpnost in razumevanje, v kolikor bo potrebno na oddajo odpadkov nekoliko počakati.