MAREC BO ZA TA ASTROLOŠKA ZNAMENJA POLN LJUBEZNI: Bikom se bo težko upreti

Trendi

Marec je mesec, v katerem se poleg narave pričenjajo prebujati tudi čustva, ljubezen in strasti. Ko bo Venera, planet ljubezni, lepote in užitka, stopila v znamenje bika, bo marec še posebej čudovit za štiri astrološka znamenja: bike, device, škorpijone in kozoroge.

Biki

V mesecu marcu bodo oči vseh, ki iščejo ljubezen, usmerjene v bike. Venera bo ljudem, ki so se rodili v znamenju bika, prinesla čar, ki se mu bodo drugi težko uprli. Za bike bo marec ugoden tudi s finančnega vidika, saj se jim obeta nepričakovan zaslužek. Hkrati bodo čutili nenadno privlačnost do nekoga. Za bike, ki so v razmerju, bo ta energija idealna za eksperimentiranje in uživanje v odnosu s partnerjem.

Device

Device se bodo v tem mesecu prepuščale divjim strastem. Device sicer ne marajo stopati po neznanem ozemlju, vendar jim bo v tem obdobju Venera nakazovala, da je v tveganju tudi lepota. Pred devicami je zabaven mesec, poln romantike in ustvarjalnosti.

Za tiste, ki niso v razmerju, je večja verjetnost, da se bodo povezali z odprto mislečo osebo, nagnjeno k filozofiranju. Device, ki se ravno pripravljajo na podjetniški podvig, pa bi marca lahko dobile nekaj dodatnega navdiha.

Škorpijoni

Poročeni škorpijoni bodo s partnerjem podoživeli fazo medenih tednov. Tisti, ki niso v zvezi, pa bodo čutili povečano potrebo po bližini z nekom. Poleg povečane strasti bodo škorpijoni lahko čutili tudi ravno nasprotno – povečano željo po svobodi.

Kozorogi

Venera bo kozorogom prinesla več ustvarjalnosti in romantike, zaradi česar se bodo počutili bolj samozavestno kot kdajkoli prej. Počutili se bodo lepe. Pred kozorogi bodo v tem mesecu vznemirljive priložnosti, umetniške ali ljubezenske. Kozorogi bodo vedeli, kaj si želijo in se ne bodo bali tega dobiti.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija