MANIRE ISTRSKIH ŽUPANOV OB 8. MARCU: Od ganljivih voščil do tulipanov (FOTO)

Slovenija

Danes od vsepovsod dežujejo čestitke ženskam ob 8. marcu, pa naj bo to preko radijskih valov, televizije, družbenih omrežij. Na svoje občanke so se ob dnevu žena vsak po svoje spomnili tudi istrski župani.

"Ob mednarodnem prazniku žensk iskreno čestitam vsem dekletom, ženam, mamam in nonam. Želim vam, da bi bile uspešne, da bi napredovale v vseh okoljih in na vseh področjih in da bi zares uživale življenje, ki si ga zaslužite. Da bi vam ljudje, ki jih osrečujete, znali povedati in pokazati, kako hvaležni smo vam in koliko nam pomenite. Vse najboljše, predvsem pa veselo, brezskrbno in sproščeno praznovanje dneva žena vam želim!" je v čestitki na svojem Facebook profilu zapisal koprski župan Aleš Bržan.

Ob mednarodnem prazniku žensk iskreno čestitam vsem dekletom, ženam, mamam in nonam.❤️ Želim vam, da bi bile uspešne,...

Objavil/a Aleš Bržan dne Sreda, 08. marec 2023

Da je dan žena eden najlepših praznikov, je v svoji čestitki občankam zapisal piranski župan Andrej Korenika. "Ne le zato, ker izvira iz plemenitega boja za enakopravnost, ampak zato, ker izkazuje našo hvaležnost dekletom, ženam, materam in nonam za prijazen svet, v katerem sem odraščal," je zapisal.

????Dan žena je eden najlepših praznikov. Ne le zato, ker izvira iz plemenitega boja za enakopravnost, ampak ker izkazuje...

Objavil/a Andrej Korenika dne Sreda, 08. marec 2023

Ob dnevu žena je Korenika obiskal Center za starejše občane Lucija, kjer se je najstarejšim občankam osebno zahvalil v imenu celotne skupnosti. "Naj bo današnji mednarodni praznik žensk čudovit, topel in ljubezniv. Prav takšen, kot so po vaši zaslugi vsa naša življenja. Iskrene čestitke in vse najboljše vam želim!" je zaključil.

Na ankaranski občini so ob dnevu žena preverili statistiko. Po zadnjih podatkih iz julija 2022 v njihovi občini živi 1684 žensk, ki so jim ob tem tudi čestitali ob prazniku. Po Ankaranu so domačinkam in obiskovalkam danes delili tulipane in jih povabili ob 18.00 v večnamenski prostor OŠV Ankaran na prireditev ob osmem marcu.

[Č???????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????? ž????????????????] ???? ℹ Ob 8. marcu, mednarodnem dnevu, posvečenem socialni in ekonomski...

Objavil/a Občina Ankaran dne Sreda, 08. marec 2023

Izolski župan Milan Bogatič pa je občankam čestital na Facebook profilu izolske občine s pesmijo Toneta Pavčka: "V srcu, če je ta pravo, je zmeraj prostora za tisoč imenitnih stvari, ki jih ljubiti mora vse, kar živi."

Objavil/a Občina Izola - Comune di Isola dne Torek, 07. marec 2023

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija