MAMO OB PRIHODU V ŠOLO PRIČAKAL ŠOKANTEN PRIZOR: Ravnateljica je z leseno desko tepla njeno hčerko (VIDEO)

Svet

Pretresljiva vest prihaja s Floride, kjer je mama posnela, kako ravnateljica z udarci kaznuje njeno 6-letno hčerko, ker naj bi poškodovala računalnik. Tistega dne, ko je nastal posnetek, je dekličina mama prišla v šolo, da bi poravnala škodo. Prizor, na katerega je naletela v ravnateljičini pisarni, jo je popolnoma šokiral.

Melisso Carter, ravnateljico osnovne šole na Floridi, so posneli, ko je z leseno desko udarjala 6-letno deklico. Video je posnela dekličina mama, na njem pa je jasno vidno, kako Carterjeva privija deklico in jo nekajkrat udari.

Kot je povedala šokirana mama, je vse skupaj posnela, ker ji sicer pristojni organi ne bi verjeli, kaj se dogaja na šoli in ravnateljice ne bi sankcionirali. Nad dogodkom so zgroženi tako starši kot zaposleni na šoli.

Mama je še povedala, da nikoli v življenju svojega otroka ni udarila, da ne more verjeti, da se kaj takega sploh dogaja, predvsem pa je nedopustljivo.

Zoper Carterjevo trenutno poteka policijska preiskava. Dekličin odvetnik, ki dela z migranti in je po uradni dolžnosti zadolžen za ta primer, je izpostavil, da takšni dogodki pustijo posledice na otroku za vse življenje. Deklica je bila prestrašena in ranljiva, ravnateljica pa bo kaznovana za svoje početje, je še prerpičan odvetnik Bret Provinsky.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija