MAMIN SLADKI DAN V CAFÈ CENTRALU: Slaščičarske kreacije in glasbeni nastop Tinkare Kovač (FOTO)

Piran

Iščete popoln način za praznovanje materinskega dne? V soboto, 25. marca, vaše drage mame, babice ali tašče povabite v kavarno Cafè Central. Za sladko izkušnjo poskrbijo njihovi vešči slaščičarji, za glasbeno spremljavo v čast vsem mamam pa Tinkara Kovač.

Privoščite svojim mamam nepozabno presenečenje in se prepustite izbranim slaščičarskim kreacijam, ki so sestavljene v pravo sladko degustacijo. V meniju sladke degustacije se lahko prepustite raznolikosti tekstur in okusov - od kremastih in bogatih do lahkih in osvežilnih. Vse skrbno zasnovane sladice si uravnoteženo sledijo v vrstnem redu, ki ustvarja pravo gurmansko doživetje.

Degustacijo pričnete s sadno solato z jogurtovim sladoledom in svežo meto, nadaljujete pa z vaniljevo juho s cimetom in rum baba-jem z mandljevi lističi, sladkimi njoki z orehi, tartufi in granatnim jabolkom. In seveda, le kdo ne mara čokolade? Pustili so jo za konec. Za popoln zaključek boste okušali še čokoladni mousse s slano karamelo.

Prave eksplozije okusov, ki so bile s strani slaščičarjev skrbno izbrane in sestavljene z mislijo na vse, ki se izbire sladic lotijo resno.

Vzdušje v svetlem in očarljivem ambientu kavarne Cafè Central bo še bolj enkratno, ko se vam bo na odru z glasbenim nastopom pridružila talentirana Tinkara Kovač.

Pokukajte v meni sladke degustacije tukaj.

Sladka degustacija bo v Cafè Centralu na voljo cel dan, v soboto, 25. marca. Poskrbeli bodo, da boste z dogodkom vaši mami, babici ali drugi pomembni ženski na popoln način pokazali, kako zelo vam je mar.

Lepo vabljeni!