MAMA SPROŽILA VIHAR NA INTERNETU: "Žal mi je, da imam tri otroke"

Trendi

Ena mama je sprožila velik vihar na spletu, ko je na družbenem omrežju Reddit zapisala, da obžaluje, da ima tri otroke, da si jih nikoli ni želela in da si je vedno želela "več kot umazane plenice".

"Žal mi je, da imam tri otroke in želim si, da bi lahko naredila nekaj več iz svojega življenja," je zapisala in pojasnila, da se od rojstva tretjega otroka počuti, kot da nima nič od življenja, saj je zelo mlada postala mati.

Razkrila je, da si zelo pogosto želi, da sploh ne bi imela otrok. Prvega otroka je dobila že pri 15 letih, drugega pa štiri leta kasneje. "Ko sem imela dva otroka, je bilo v redu. Tretji pa mi je življenje obrnil na glavo," je zapisala ta mama na Redditu in dodala, da je najmlajšega otroka rodila pri 24 letih.

Kot pravi, vzgoja otrok preprosto ni tisto, kar si želi početi, zdaj pa se boji, da je izgubila možnost, da bi kdaj počela kaj drugega. "To ni tisto, kar želim početi v svojem življenju. Otroke sem rodila tako mlada, da nimam možnosti, da bi v življenju naredila kaj pomembnejšega, razen, da povem, da sem vzgojila tri ljudi. To pravzaprav ni uspeh," je dodala.

Njeno objavo so kmalu preplavili komentarji podpore, mnogi pa so poudarili, da imeti majhne otroke pomeni, da bo še dovolj mlada in bo imela čas za druge stvari, ko odrastejo.

"Vaši otroci bodo do vašega 42 leta že veliki," je napisala ena uporabnica in dodala, da bo imela ta mama dovolj časa, da bo v življenju počela, kar želi.

"Ko se bodo izselili, boš zelo mlada. Pred teboj je vse tvoje življenje," je napisala druga oseba, tretja pa je dodala, da je v življenju mogoče početi pomembne stvari tudi, ko se na poti znajdejo določene ovire.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija