MAMA S TRILETNIM OTROKOM NA URGENCI: Med parkiranjem ga je vzela iz vozila, ta je stekel na ulico, kjer ga je zbil avto

Kronika

Včeraj popoldan je prišla na urgenco mama s triletnim otrokom, ki naj bi ga v Kopru na parkirišču zbil avto (lažje poškodbe). Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je mama parkirala vozilo in vzela otroka iz vozila. Ta je stekel na ulico, kjer ga je voznik osebnega avtomobila med parkiranjem oplazil, otrok pa je padel. Za mamo sledi hitri postopek, napisano bo tudi poročilo centru za socialno delo. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 111 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v treh primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali osem nezakonitih prehodov državne meje.

Na Škofijah je nekdo poskušal vlomiti v vozilo, vendar je iz neznanega razloga odstopil od dejanja.

PU Koper so včeraj dopoldan obvestili iz urgence, da se je pri njih zglasila ženska, poškodovana v prometni nesreči. Z zbiranjem obvestila je bilo ugotovljeno, da je na izvozu z avtoceste Koper–Šmarje 44-letni voznik z osebnim avtomobilom trčil v zadnji del vozila pred seboj. Sopotnica v sprednjem vozilu je kasneje začutila bolečino in odšla na pregled. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pinkopalinko |  01 .02. 2024 ob  14: 53
nesreča na izvozu z avtoceste Koper–Šmarje - Očitno je nekdo ravnokar izumil časovni stroj. Kako se sicer lahko zgodi nesreča na izvozu z AC, ki ne obstaja še niti na papirju?