MALA GENIJALKA IZ PODLEHNIKA V DUBAJU OSVOJILA CHAMPION POKAL: Petletna Sia Pernat šampionka v hitrostnem računanju (FOTO)

Slovenija

Petletna Sia Pernat iz Podlehnika je na mednarodnem tekmovanju Brainobrain v hitrostnem računanju v Dubaju osvojila najvišjo možno nagrado Champion pokal. Na tekmovanju z abakusom je rešila več kot 25 računov v treh minutah in kot rešitev zapisala dvomestni rezultat, pri tem pa ni naredila skoraj nobene napake.

Na osmem mednarodnem tekmovanju v Dubaju je sodelovalo več kot 2000 otrok iz 16 različnih držav. Tekmovanja se je tokrat udeležilo največ tekmovalcev iz Slovenije doslej, kar 31.

[ TO SMO MI????~ ZMAGOVALCI] Slovenski BOBki so na današnjem Mednarodnem tekmovanju v Dubaju osvojili 13 champion nagrad,...

Objavil/a Brainobrain - Slovenija dne Sobota, 26. november 2022

Sia se je na tekmovanje pripravljala dober mesec in pol, z mamo pa sta skupaj izračunali več kot 6000 računov. Zato je kar nekaj primerov še ne prvošolka izračunala kar na pamet.

"Za nas je to nepozabna izkušnja. Verjamem, da pred nekaj časa Sia nikakor ne bi bila pripravljena sama odkorakati med takšno množico ljudi in odpisati, se hkrati osredotočiti na izpitno polo. Brainobrain je čudovit program, ki ga z veseljem obiskujemo in nam je zelo pomagal pri razvijanju samozavesti," je po prihodu domov povedala Siina mama Biserka Erhatič.

Ne zlato, ampak CHAMPION!!!???????????????????????? Naša zlata SIA si je na tekmovanju priborila CHAMPION POKAL in ga v torek prinaša domov, na Ptuj - naš PRVI MEDNARODNI POKAL - vrhunski dosežek, ponosni smo do neba ????????????

Objavil/a Brainobrain Ptuj dne Sobota, 26. november 2022

Inštitut Brainobrain, nosilec dveh Guinnessovih rekordov, je eden od vodilnih na svetu na področju celostnega razvoja mladih genijev s pomočjo programa računanja na abak in treninga mentalne aritmetike.

Brainobrain program za razvoj sposobnosti in spretnosti otrok je desetstopenjski tečaj abaka za otroke, stare od štiri do 14 let, ki je usmerjen v izboljšanje njihovih umskih sposobnosti, življenjskih veščin in spretnosti NLP, kar zagotavlja celosten razvoj možganov v zelo zgodnji mladosti.

Program deluje v 44 državah sveta, v Sloveniji je prisoten od leta 2014. Trenutno imajo 16 uspešno delujočih franšiznih centrov in več kot 900 aktivno vpisanih otrok.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija