MADŽAR V TRST PRIŠEL KRAST: Gol nadlegoval ljudi, policistom dal lažne osebne podatke

Kronika

Pred dnevi so tržaški policisti prejeli klic na pomoč, ker se je po Ulici Torri sprehajal moški, gol do pasu, ki je nadlegoval mimoidoče in ljudi, ki so sedeli pri mizah pred lokali. Bil naj bi močno vznemirjen in nasilen. Ko so ga policisti prijeli, je imel pri sebi ključe dragega avtomobila. Ni pa znal pojasniti, ali so njegovi.

Izkazalo se je, da gre za 45-letnega Madžara, ki se niti v prostorih poveljstva v Ulici Revoletlla ni pomiril in je še naprej bil nasilen. Ker ni izročil osebnih dokumentov, so policisti izvedli postopek identifikacije s pomočjo fotografije.

Pri sebi je imel ključe dragega avtomobila, ni pa znal dokazati, da so njegovi. Policisti so poklicali v avtosalon, kjer so uspeli izvedeti registrsko oznako in tako priti do podatkov lastnice vozila. Ko so jo poklicali, je povedala, da so jo ponoči doma okradli neznanci, ki so odnesli gotovino, uro in oblačila, med drugim pa tudi avtomobilske ključe.

Kamere videonadzora so policistom razkrile, da je bil na delu prav Madžar, ki je trenutno priprt v tržaškem zaporu. Osumljen je tatvine, upiranja uradni osebi, zlagal pa se je tudi osebne podatke policistom. Najden je bil tudi plen, ki so ga vrnili lastnici.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stric iz ozadja |  09 .08. 2023 ob  09: 26
Pri nas bi ga oglobili za drobiž (ZJRM), spustili na prostost ter oddli prijavo pristojim sodnim ustanovam. Jutri bi lahko model ponovil vajo.....