MADŽAR NA PRIMORSKI AC POVZROČIL VELIK NERED: Trčil in razsul sojo

Kronika

Včeraj ob 12.25 je na avtocesti od Divače proti Senožečam v smeri Ljubljane tovorno vozilo, ki ga je vozil 26-letni državljan Madžarske, oplazilo tovorno vozilo delavcev na cesti. Tovor, tj. soja, se je razsul po cestišču. Policisti so ugotovili, da povzročitelj ni vozil po sredini prometnega pasu, temveč z delom vozila po črti odstavnega pasu, kjer je trčil v zadnji del tovornega vozila delavcev. Izrečena mu je bila globa.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 120 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij.

Pri Divaških jamah je nekdo vlomil v parkiran osebni avto in ukradel gotovino.

Ob 17.20 sta na Ankaranski cesti v Kopru čelno trčili dve vozili. Policisti so na kraju ugotovili, da je 64-letni voznik peljal iz Kopra proti Ankaranu, pri zavijanju levo pa izsilil 54-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri trčenju sta se oba lažje poškodovala, povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Ponoči je v Luciji nekdo ukradel zaklenjeno električno kolo znamke Bergamont, črno-rumene barve, vredno 3.500 evrov.

BONUS VIDEO: Na Obali so pripravljeni na turiste, bodo ponovili rekordno sezono iz leta 2019?

Danes ob 8.14 pa so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči v Spodnjih Škofijah. Voznik skuterja, 45-letni državljan Italije, in voznik osebnega avtomobila, 19-letni domačin, sta pripeljala iz smeri Italije, pri čemer je voznik skuterja zavijal levo za Tinjan. Pred tem je v zadnji del motornega kolesa trčil voznik osebnega avtomobila. Motorist je padel in se pri tem huje poškodoval.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 25 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija