'MAČO' OČE, KI PODPIRA 11-LETNEGA SINA TRANSVESTITA: "To je njegova strast in kdo sem jaz, da bi mu stal na poti?" (VIDEO)

Svet

Darren Butler je oče 11-letnega Fabiana, ki se je odločil biti transvestit. Mama ga je pri odločitvi podprla, oče pa je imel prvotno za sina povsem drugačne plane. Zakaj se je na koncu pomiril s sinovo odločitvijo, je pojasnil za Daily Mail.

11-letni Fabian je eden najmlajših britanskih transvetitov. Njegov oče je dolgo imel izdelano podobo, v katerih hobijih bo užival njegov sin. Ni pa računal s tem, da se bo sin odločil za nekaj povsem drugačnega od njegovih pričakovanj. Mama je sinovo odločitev podprla že na začetku, oče pa je bil nekoliko zadržan.

"Skrbelo me je, da bi ga maltretirali v šoli. Enostavno mi ni bilo všeč, da se sin rad oblači kot ženska. Težko sem sprejel, vendar sem se s tem tudi pomiril, ker vem, da je to njegova strast, da so to njegove sanje. In kdo sem jaz, da bi mu stal na poti?" je odkrito priznal za britanski portal.

Sina je začel podpirati, ko je videl, kako samozavesten in srečen je postal.

Kot je za portal povedala mama Rachel, je sina navdihnil britanski šov 'RuPaul's Drag Race'. Ko je pogledal oddajo, je dejal, da je to nekaj, kar si želi početi tudi sam. Sin nastopa pod imenom Francheska Valley.

"Če imate otroka, kot je Fabian, mu dovolite se izraziti. Če mu boste poskušali preprečiti, se bo razjezil. Dovolite otrokom, da so to, kar so," pravi Rachel.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  13 .10. 2020 ob  20: 07
Zdej bo sel atletiko trenirat in bo touku rekorde..youtube search
hribi |  13 .10. 2020 ob  16: 34
Dobre batine tudi pomagajo za bolj bistre misli.