LUKSUZNI VIKEND ODDIH V HOTELU KEMPINSKI Z MACURO MAGLICA: Popolno razvajanje še nikoli tako ugodno

Koper

Dame, ali si predstavljate poživljajočo in vznemirljivo fuzijo razkošnega velnes oddiha ter efektivnih vodenih treningov za različne mišične skupine, ki so kratki, a hkrati zabavni? Ves ta čas pa se sproščate in regenerirate v mediteranski klimi ter uživate v druženju podobno mislečih posameznic? Omenjeno lahko postane resničnost z Vido Macuro Maglica, priznano strokovnjakinjo na področju fitnesa in zdravja. S ponosom vas vabi na nepozabno luksuzno Bootcamp Extreme vikend doživetje, ki bo potekalo med 20. in 22. oktobrom, v ekskluzivnem okolju prestižnega Kempinski Hotela Adriatic v čudoviti Savudriji.

Raznoliki tri-dnevni paketi za vaše popolno počutje

Vida je pripravila tri različne pakete, ki se povsem prilagajajo vašim edinstvenim potrebam in željam.

Osnovni paket vključuje dinamične treninge, navdihujoče predavanje o prehrani in unikatno darilo dobrodošlice v vrednosti 50 evrov. Vse to prejmete po neverjetni ceni 49 evrov/osebo (redna cena znaša 240 evrov). Ta paket je kot nalašč za ženske, ki želijo poglobiti razumevanje zdravega življenjskega sloga in obenem izkusiti vrhunske vodene treninge.

Premium paket vas ne bo le razvajal s treningi in predavanjem, ampak vključuje tudi izvrstno večerjo ter darilo dobrodošlice v vrednosti 50 evrov. Izbrane storitve so zdaj na voljo za samo 99 evrov/osebo (redna cena znaša 360 evrov). Ta paket je idealna izbira za tiste, ki si želijo preživeti vikend v čarobni kombinaciji velnesa in druženja ob vrhunski hrani, ki je zdrava, obenem pa pocrklja dušo in brbončice.

Luksuzni paket je prava definicija razvajanja. Z razkošno namestitvijo, polpenzionom, neomejenim dostopom do savn in bazenov ter prvovrstno večerjo vas bo popeljal v svet čistega užitka. Celotno doživetje je na voljo za le 299 evrov/osebo, medtem ko bi sicer plačali 989 evrov. Če si želite podariti kraljevsko avanturo in obenem poskrbeti za svoje zdravje ter dobro počutje, potem je ta paket pravi za vas. 

Vikend se začne s plesnimi kardio izzivi, ki vključujejo intenzivno vadbo za krepitev telesa in srčno-žilnega sistema, nato sledi prijetno poplesavanje v čudovitem poletnem ambientu. Vstopite v svet zdrave prehrane in prehranskih dopolnil s svežim pogledom, ki vam bo omogočil vzpostavitev uravnoteženega življenjskega sloga.

Tridnevno nadstandardno razvajanje telesa in uma še nikoli ni bilo tako ugodno. 

Rezervirajte svoje mesto za najboljši vikend oddih

Ponudba je omejena, zato ne odlašajte z rezervacijo. Prijave so mogoče do zapolnitve mest ali najpozneje do 20. septembra 2023.

Objavil/a Vida Macura Maglica dne Petek, 21. julij 2023

Za celoten seznam podrobnosti, paketov in možnosti rezervacije obiščite uradno spletno stran dogodka. Podarite si nov zagon, okrepite svoje telo in se pod vodstvom izkušene Vide Macure Maglica podajte na prvovrstno preobrazbeno potovanje v osupljivem okolju Kempinski Hotela Adriatic.