LUKSUZNI RIKLI BALANCE HOTEL, KI VAS BO OČARAL: Doživite pravljični Bled po Black Friday ceni

Slovenija

Bled je lep v vseh letnih časih. Pozimi pa je zares pravljičen! Izkoristite izjemni kar 30-odstotni Black Friday (črni petek) popust za bivanje v Rikli Balance Hotelu in doživite svojo zimsko pravljico. Rajski razgledi, panoramski bazeni in savne ter odlična kulinarika vas vabijo, da Bled doživite malo drugače. Za vse športnike po duši pa samo še novica – biatlonski center na bližnji Pokljuki je že odprl svoja vrata!

Prestižni Rikli Balance Hotel za pravljični oddih na Bledu

Prenovljeni Rikli Balance Hotel, ki je del Sava Hotelov Bled, nad Blejskim jezerom nudi veličastne poglede na enega najlepših jezer na svetu. A ta prestižni hotel v sebi skriva veliko več kot le čarobne razglede. Sobe vam bodo razkrile lokalne zgodbe. V razgledu na jezero boste lahko uživali kar iz bazenov največjega bazenskega kompleksa na Gorenjskem, v katerem bodo na toboganu na svoj račun prišli tudi najmlajši. V Wellnessu Živa se skozi alpske wellness rituale in sprostitvene ter detox ponudbe prepustite naukom zdravilca Arnolda Riklija, v hotelski restavraciji pa kulinaričnim mojstrovinam kuharskega mojstra Simona Bertonclja, ki je bil za svoje delo nagrajen s prestižno nagrado The Michelin Plate.

Pogrejte se v največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem v Wellnessu Živa.

Black Friday ponudba kot je še ni bilo

Za vse, ki boste do 1. decembra 2021 rezervirali svoj zimski oddih v Rikli Balance Hotelu za vsaj dve noči med 2. januarjem 2022 in 1. aprilom 2022, velja 30-odstotni popust, kar pomeni, da boste svoj košček blejske pravljice lahko doživeli že od 49,70 evrov na osebo za nočitev z zajtrkom. Ob tem naj omenimo še družinski bonus, ki velja v sobi z enim dodatnim ležiščem skupaj z dvema odraslima, in sicer en otrok do 12. leta in en otrok do 6. leta lahko bivata brezplačno.

Čarovnija zimskega Bleda

Bled po vsem svetu opisujejo kot eno najbolj pravljičnih mest na svetu, njegova osupljiva naravna lepota pa še zdaleč ni vse. Njegovi blagi alpski klimi in harmonični energiji že od nekdaj pripisujejo čudežno zdravilno moč, še posebej čaroben pa je pozimi, ko se odene v snežno odejo.

Začutite utrip Blejskega jezera

Začnite s sprehodom okoli Blejskega jezera, da začutite utrip tega bisera pod Alpami in se naužijete čudovitega razgleda, ki vas ves čas spremlja na sprehodu.

Romantični otoček z zvonom želja

Če vas svež zrak ne moti, se usedite v tradicionalno pletno ali električno ladjico in obiščite otok sredi Blejskega jezera, na katerem je bilo nekoč svetišče boginje ljubezni Žive, danes pa tam stoji romantična cerkvica Marije Pomagaj z znamenitim zvonom želja iz leta 1943.

Skrivnostni Blejski grad

Na strmi pečini nad Blejskim jezerom stoji najstarejši grad na Slovenskem, s katerega se odpira izjemen razgled na jezero in okoliške gore. Na grajskem dvorišču čez leto potekajo številne prireditve, na ogled pa sta tudi grajska tiskarna in zeliščna galerija.

Aktivni zimski oddih na Bledu

Blejsko jezero z alpsko kuliso tudi pozimi kar kliče po aktivnem oddihu. Sprehodi, pohodništvo, smučanje, tek na smučeh ali sankanje, ne glede na aktivnosti, ki jih boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi.

Pokljuka – raj za zimske športe

Ulovite blejski zimski shuttle, ki v sezoni vsak dan vozi do Pokljuke, kjer vas čaka raj za tek na smučeh, priljubljeno izhodišče za zimske pohode, krpljanje in turno smuko. Hkrati je tam tudi priljubljeno družinsko središče s številnimi aktivnostmi za otroke ter svetovno znan biatlonski center.

Smučanje v Kranjski Gori in na Kaninu

Ljubitelji smučanja boste veseli dejstva, da lega Bleda omogoča, da obiskovalci lahko vsak dan smučajo na drugih belih strminah. Sava Turizem priporoča smučišča v Kranjski Gori, na Krvavcu, na Kaninu, v Cerknem in na Soriški planini.

Krpljanje – sprehod po snežnih oblakih

Krpljanje postaja ena najbolj priljubljenih zimskih aktivnosti v Sloveniji. Vse, kar potrebujete za ta edinstven šport, je par krpelj in nekaj snega in počutili se boste, kot da drsite po snežnih oblakih. Pohod po snegu je podoben hoji ali teku, kjer lahko uživate v čudovitem Triglavskem narodnem parku in tej starodavni aktivnosti.

Panoramski razgled, ki vzame dih 

Ljubitelji odkrivanja okoliških vrhov ne smejo spustiti Male Ojstrice, ki je znana predvsem kot razgledna točka s čudovitim razgledom na Blejsko jezero in Savsko ravan. Tam nastajajo najlepše panoramske fotografije Bleda in so ujeti nepozabni trenutki obiskovalcev.

Pravljični popusti tudi za Hotel Park

Pravljični 30-odstotni Black Friday popust velja tudi za vse, ki boste do 1. decembra 2021 rezervirali svoj zimski oddih v prenovljenem Hotelu Park na Bledu za vsaj dve noči med 2. in 9. januarjem 2022. Svoj košček blejske pravljice v hotelu, ki leži neposredno na obali Blejskega jezera, boste lahko doživeli že od 49 evrov na osebo za nočitev z zajtrkom.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.