LUKA KOPER ZAPOSLUJE: V edinem slovenskem pristanišču iščejo voznike tovornih vozil

Koper

Slovensko okno v svet in vodilno pristanišče v regiji išče izkušene, zanesljive in motivirane voznike tovornih vozil za okrepitev svoje ekipe. V vrste vodilnega Kontejnerskega terminala na Jadranu vabijo vse tiste, ki imajo izkušnje z vožnjo tovornih vozil, so navdušenci nad logistiko in se želijo pridružiti dinamičnemu delovnemu okolju.

Delovne naloge voznikov tovornih vozil zajemajo upravljanje s tovornimi vozili, viličarji do 10 ton, manipulacije tovora na in z vagonov, pripravo vagonov za izvajanje manipulacij, opravljanje drugih fizičnih in pripravljalnih del, privezovanje, pričvrščevanje in odčvrščevanje tovora.

Od kandidatov za delovno mesto pričakujejo III. raven izobrazbe, eno leto delovnih izkušenj, sposobnost za nočno delo, izpit za voznika motornih vozil B in C kategorije, znanje slovenskega jezika, potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku ter izpit za upravljanje z viličarjem.

Vse izbrane kandidate bodo zaposlili za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo. Ponujajo stimulativno plačilo, stabilno zaposlitev v enem izmed največjih državnih podjetji, delo v prijetnem delovnem okolju, nagrade za delovno uspešnost ter možnost osebnega razvoja in napredovanja.

Če ste navdušeni nad logistiko, imate izkušnje z vožnjo tovornih vozil in se želite pridružiti dinamičnemu delovnemu okolju, se na razpisano delovno mesto prijavite s pomočjo obrazca na spletni strani https://www.luka-kp.si/o-podjetju/zaposleni/kadrovski-razpisi/.