LONELY PLANET ZA SNEMANJE VIDEA O SLOVENIJI IZBRAL KOPRČANKO: Tako je naša dežela videti skozi oči Noemi Zonta (VIDEO)

Koper

Lonely Planet je izbral Koprčanko Noemi Zonta, da posname video spot o Sloveniji. 27-letnica je nalogo sprejela in jo očitno tudi izvrstno opravila. "Ni presenetljivo, da se je pogosto spregledana država uvrstila na seznam naj destinacij Lonely Planet za leto 2022," so ob objavi videa na družbenih omrežjih zapisali pri tem najvplivnejšem turističnem vodniku. Video je na kanalu YouTube v še ne dveh tednih zabeležil skoraj 30 tisoč ogledov in veliko pohval.

"Naša prva postaja je Koper, tu sem odraščala," v videu ponosno pove Noemi.

V videu se prepletajo razglednice slovenske obale, z morjem, ozkimi ulicami Kopra, Pirana in Izole, ter Bledom in pa Postojnsko jamo. Noemi pa je vse skupaj popestrila še s prizori skejtanja, supanja, surfanja – s čimer se tudi sicer rada ukvarja. Pozabila ni omeniti niti izvrstne kulinarične izkušnje, ki jo gost lahko dobi v Sloveniji.

"Država je morda majhna, a v njej lahko vidite, raziščete in izkusite mnogo," v videu pove Koprčanka, ki je v objektiv kamere med pripravo krožnika ujela tudi svetovno (pri)znano kuharsko mojstrico Ano Roš, ki nas popelje po Ljubljani, medtem ko vinarstvo predstavi Nika Klinec iz Goriških Brd.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  04 .02. 2022 ob  17: 47
Bravo, pridna
Istriano |  04 .02. 2022 ob  10: 39
18
Video o Sloveniji v katerem manjka tri četrtine turistično zelo atraktivnih slovenskih krajev.