LJUBEZENSKI NAPOJI ZA 2600 EVROV: "Čarovnica" iz Trsta ovadena zaradi goljufije

Trst

Čeprav smo v 21. stoletju, nekateri ljudje še vedno verjamejo v čarovništvo in magijo. 55-letnica iz Pistoie se je v želji, da bi ponovno osvojila svojega moža, obrnila na "čarovnico". Ker ljubezenski napoji očitno niso delovali, je 54-letno prevarantko iz Trsta ovadila zaradi goljufije.

54-letna ženska iz Trsta, ki se je predstavljala kot 'doktorica Rossella', je bila tržaškim karabinjerjem ovadena zaradi goljufije. Odprla je namreč vrsto spletnih strani, oglaševala jih je tudi na družbenem omrežju Facebook, na katerih je promovirala "čarobne" prakse in napoje za rešitev srčnih težav in družinskih prepirov, piše Il Piccolo.

Prijavila jo je ena izmed njenih žrtev, 55-letnica iz Pistoie, ki se je na 'doktorico Rossello' obrnila v želji, da bi ji z ljubezenskim napojem pomagala ponovno osvojiti moža. Tretma je predvideval tudi opravljanje obredov na daljavo – predstavljeni so bili kot del "izredno močne angelske magije".

Žrtev je v roku enega leta "čarovnici" izročila 2600 evrov. Goljufinja ji je večkrat celo jasno namignila, da jo bodo doletele hude posledice in nevarnosti, če bo prekinila tretma.

Deli novico:

V Italiji |  14 .11. 2017 ob  14: 09
to ne deluje, ker imajo moški tam raje transe.
Dejmo |  14 .11. 2017 ob  09: 05
Zbrat solde za ljubezenski napoj in ga dajmo nasim politikom,bankirjem,zdravnikom,...so vsi tako brez empatije....