LJUBEZEN JE DOBESEDNO ŠLA SKOZI ŽELODEC: Ubila svojega ljubimca in ga postregla kot obrok

Svet

Tožilstvo v Združenih arabskih emiratih je obtožilo neko Maročanko, da je umorila svojega ljubimca in njegove ostanke postregla pakistanskim delavcem. Moškega, s katerim je bila v zvezi sedem let, naj bi ubila pred tremi meseci. Policiji je povedala, da je dejanje storila v trenutku "neprištevnosti".

Tradicionalna arabska jed z mesom in rižem

Svojega ljubimca je ubila po tem, ko ji je povedal, da se namerava poročiti z neko drugo žensko. Policija ni razkrila, kako je umrl, povedala pa je, da je Maročanka postregla njegove ostanke nekim pakistanskim delavcem, ki so delali v bližini, in sicer v obliki tradicionalnega obroka z rižem in mesom.

Zločin je prišel na dan, ko je žrtvin brat v električnem mešalniku svoje nesojene svakinje našel človeški zob in ga nesel na DNK-analizo, ki je potrdila identiteto pokojnika. Ženska se mu je najprej zlagala, da je partnerja vrgla iz stanovanja. A kasneje se je zlomila in na zaslišanju na policiji priznala svoje ostudno dejanje. Dejala je, da je po umoru celo prosila nekoga, naj ji pomaga počistiti stanovanje. Poslali so jo v bolnišnico na pregled njenega duševnega zdravja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
popo |  22 .11. 2018 ob  16: 25
popo tik tak gre vlak...
Justino |  22 .11. 2018 ob  13: 01
pač to so posesivne ženske,žal take živijo tudi pri nas v Sloveniji.