LIFECLASSOVE PRAZNIČNE UGODNOSTI: V Termah Portorož, Istrian bistro & Tapas baru ter Cafè Centralu

Piran

Številni opravki, decembrsko hitenje, obveznosti in druženja kmalu terjajo svoj dolg. Na neki točki telo prične sporočati, da potrebuje pavzo. S časom, ki ga namenite sprostitvi in poskrbite za dobro počutje, ne koristite le sebi. Verjetno poznate rek 'iz praznega vrča ne moreš drugim nalivat', ki še kako drži, saj vaša energija in dobro počutje ne koristita le vam. Na ta način tudi svojim bližnjim in okolici lahko nudite najboljšo verzijo sebe. Zakaj torej ne bi letos najprej začeli s sabo?

Decembrska božično-novoletna pravljica ob morju

Naj bo vaš december letos namenjen dobremu počutju in zdravemu oddihu. Preživite zadnje dni v letu v bazenih in savnah, ob sproščujočih masažah in kopelih ter številnih wellness storitvah, ki poskrbijo, da se zdravo telo in um odrazita tudi v vašem videzu. Naredite prvi korak k dobremu počutju že sedaj in začnite novo pot v novem letu.

Masaža za vitalnost

Vitalnost telesa in dobra cirkulacijo sta pomembna elementa dobrega počutja. Privoščite si katerega izmed thalasso tretmajev ali se odpravite na ajurvedski tretma v Shakti-Ayurveda center. Počutili se boste kot prerojeni! Če imate občutek, da se je stres akumuliral v obliki vozlov vzdolž telesa, vam bo energična tajska masaža Wai Thai odpravila blokade. Vsak dan je priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase!

Zdravilna vročina

Plavanje pa ni edina jesensko-zimska aktivnost, ki krepi naše zdravje in prispeva k dobremu počutju. Tudi savnanje pozitivno vpliva na imunski sistem in uspešno preprečuje prehlad. Zaprite oči in vstopite v Sauna Park, kjer vas čaka 7 različnih savn na več kot 1.000 m2 površine. Poleg nove finske savne bodo za izločanje strupov iz telesa in lažje dihanje poskrbele zeliščna, turška, thalasso in solna savna.

Ne spreglejte ugodnosti novembra in decembra!

Terme Portorož

V mesecu novembru in decembru se boste lahko savnali še bolj ugodno kot sicer.

·         Vrača se Vroča torkova akcija v Sauna Parku

Od 8. 11. do 27. decembra je 4-urni vstop v Sauna Park na voljo za le 19 evrov.

Preverite še ostale ugodnosti, ki so jih za lokalne prebivalce pripravili v sklopu ponudbe 'Ste za lokalno?'. 

·         Ne zamudite ugodnosti, ki jih prinašajo kuponi POVEJ NAPREJ. Ob koriščenju storitev v Termah Portorož, Istrian bistro & Tapas baru ali Café Centralu prejmete kupon z ugodnostmi za vas in vaše prijatelje ali znance:

- 5 evrov popusta ob nakupu katerekoli storitve nad 25 evrov

- 10 evrov popusta ob nakupu katerekoli storitve nad 40 evrov

Istrian bistro & Tapas bar

- 15 % popust na hrano in pijačo

Café Central

- 10 % popust na rojstnodnevne torte

Več o bonih in pogojih koriščenja najdete na spletni strani ponudbe Ste za lokalno?

Večna dilema. S čim obdarovati?

December je tradicionalno mesec praznovanj, druženj, pojedin in obiskov. Nemalokrat pa je povezan tudi s številnimi obveznostmi, hitenjem in pomanjkanjem časa.

Znajdemo se v mrzličnem iskanju daril, ki jih izberemo v zadnjem trenutku, priznajmo si, bolj po instinktu kot po razumu. Letos si olajšajte dileme in se odločite, da ljudem podarite čas, ki ga bodo koristno izkoristili kot naložbo vase. Čas, ki jim bo vliv nove energije, vitalnosti in sproščenosti.

LifeClass Portorož je pripravil izbor 10 Top Darilnih bonov, ki pokrivajo najbolj priljubljene storitve wellness centra Term Portorož.

Če želite obisk Term Portorož nekoliko bolj prilagoditi obdarjencu, se odločite za darilni bon po meri s poljubno vrednostjo.

Več na: +386 5 692 90 01, booking@lifeclass.net