LIFECLASSOV ŠPORTNI DAN: Odkrij, igraj in pleši na plaži Meduza

Piran

Na prvi šolski dan, 1. septembra, od 14.00 do 19.00, se pridružite nepozabnem dnevu športnega udejstvovanja, učenja novih spretnosti in čistega veselja na plaži Meduza. Dogodek, na katerem bodo v hotelih LifeClass Portorož združili lokalne klube in športne skupine, bo namenjen neustavljivi mladini. Društva in klubi bodo na zabaven način pokazali svoje spretnosti, talente in znanje ter predstavili način delovanja. 

Pridite in se prepustite prijetnemu popoldnevu na plaži Meduza, medtem, ko opazujete otroško rajanje in navdušenje nad novimi aktivnostmi. Kdo ve, morda se bo ob koncu večera v vaši družini rodila nadobudna športna zvezda, pevec ali plesalec!

Dogajanje:

Predstavitev lokalnih športnih društev: Lokalni športniki, pevci in plesalci pokažejo svoje spretnosti. Vsakdo bo našel nekaj zase!

Nastop mladih talentov: Po nastopih skočite naravnost v akcijo! Vaši otroci in najstniki lahko svoje roke, noge in glasilke urijo z različnimi športnimi poskusi, petjem in plesom, pod vodstvom profesionalnih trenerjev in izkušenih vaditeljev.

LifeClassov poligon: Naj se vaši najmlajši pomerijo v zabavnih športnih igrah.

Dogodek bo pospremila glasbena spremljava mlade skupine Under Zero in učencev pevske šole Cirque pod vodstvom Lee Sirk.

Se vidimo v petek, 1. septembra, na plaži Meduza v Portorožu.

Vstop je za vse brezplačen. V primeru slabega vremena dogodek odpade.