LIDIJA GLAVINA V MILANO: Iz ene super državne plače v drugo državno podjetje?

Slovenija

Nadaljevanje zaposlitve Lidije Glavine po njenem odhodu z mesta predsednice uprave Slovenskega državnega holdinga (SDH) je povzročilo nemalo razburjenja v javnosti, o čemer smo že pisali. Sedaj pa so zaokrožile informacije, da naj bi novo službo dobila v podružnici državnega podjetja Gen-I v Milanu.

Nekdanja predsednica uprave SDH Lidija Glavina naj bi dobila novo službo. Potem ko je s SDH sklenila sporazum, po katerem je postala svetovalka uprave, je po poročanju Dnevnika po odpovedi z mesta višje svetovalke uprave SDH dobila službo v hčerinski družbi državnega podjetja Gen-I v Milanu Gen-I Energia.

Po neuradnih informacijah naj bi bila pristojna za pospeševanje prodaje, poroča 24ur.com, ki dodaja, da predsednik uprave Gen-I Robert Golob informacij o njeni zaposlitvi ni niti zanikal niti potrdil.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  01 .08. 2019 ob  12: 13
Lili, pa še kako ponosno se pogleda in se ji smeji kako bedni in neumni smo vsi, ki dovoljujemo takšne svinjarije v tej državi, nekateri koritniki se mastijo, kradejo in uživajo na naš račun, mi pa pohlevno vse to prenašamo.... no, saj v bistvu si to tudi zaslužimo
Motoviltz |  01 .08. 2019 ob  07: 33
Po izjemnih uspehih na SDH-ju je pravilno , da se tovarišici Glavini najde primerno delovno mesto v državni firmi.

Lili |  31 .07. 2019 ob  19: 23
18
E ta teta ne vem če se lahko pogleda v oči... in naša državica... kar se janezek nauči, to janezek dela in še ena mi je prišla na misel... Cilj opravičuje sredstva.... Bljak!