LETOS NI DILEME, KAJ KUPITI ZA DARILO! Podarite Istro (VIDEO)

Koper

Če dobro pomislite – kaj od daril, ki ste jih doslej prejeli, vam je ostalo v najlepšem spominu? Vaš spomin vas bo pri iskanju odgovora najverjetneje zapeljal v kako doživetje, katerega pomemben del je bila tudi gastronomija. Najmočnejši spomini se gradijo na vseh čutih in emocijah, zato ne preseneča, da je eno izmed najbolj priljubljenih daril kulinarično doživetje. No, letos ga za novoletno darilo izberite v kleti Vinakoper, kjer je spajanj vrhunskih vin in izbranih istrskih okusov neskončno!

Kaj si pravzaprav želimo pokloniti našim bližnjim, pa tudi poslovnim partnerjem ob zaključku leta? Nekaj, kar bo prejemniku ponudilo izjemno izkušnjo. Nekaj, kar bo izstopalo. Nekaj, v čemer bo užival. In nekaj, kar bo pripovedovalo tudi zgodbo naše pozornosti, našega okusa in spoštovanja do slovenske tradicije in identitete, ki naj jo skrbno varujemo. S tem bo prejemnik razumel, kako pomemben nam je ter da smo si za njegovo darilo vzeli čas in razmislek. Taka darila ostanejo zapisana v srcu.

Upoštevajoč zgoraj zapisano lahko brez zadržkov zaključimo, da darila, ki prihajajo iz kleti Vinakoper, odražajo prav vse atribute dobrega darila. Za povrh pa je njihov izbor bogat, raznolik in pripravljen na neskončne kombinacije. Vinakoper namreč resda ponuja že pripravljene komplete izbranih vinskih in kulinaričnih dobrot, a hkrati omogoča, da si sami sestavite svoj paket po svojem okusu. Za to vam ponuja tudi lep nabor možnih embalaž različnih velikosti in materialov, ob tem pa tudi storitev distribucije skladno z vašimi navodili.

Kaj torej izbrati in predvsem kako? Naslednjih nekaj napotkov vam bo zagotovo prišlo prav:

1. Vprašajte se, za koga darilo kupujete, kakšna je ta oseba, kaj jo zanima, veseli, kakšen je njen vsakdan in v čem uživa? Mlajši osebi razigranega duha, ki rada raziskuje svet okoli sebe, izberite več izbranih vin posebnih istrskih sort, za katere so v kleti Vinakoper pravi poznavalci. Tako bo lahko odkrivala razlike med lahkotnimi belimi vini ter bolj bogatimi rdečimi, med igrivimi peninami in desertnimi sladkimi vini. Za izostreno doživetje vsakemu vinu po nasvetu Vinakoper dodajte še izbrani istrski okus, ki bo arome vin le še okrepil. Po drugi strani pa nekoga, ki velja za velikega gurmana in poznavalca okusov, obdarite z veliko Altroké Box košaro, v kateri najdete raznolike izbrane istrske dobrote. Za vse karakterje, tudi bolj izbirčne, v Vinakoper najdete pravo kombinacijo.

2. Določite, koliko denarja ste pripravljeni nameniti za darilo? V ponudbi Vinakoper najdete darila različnih cenovnih rangov, in tudi tista finančno najmanj zahtevna v prelepi embalaži vzamejo dih in pustijo pravi pečat.

3. Imate čas za izbiranje in pregledovanje možnosti ali potrebujete hiter nakup? Če pokličete v klet Vinakoper (podatke najdete spodaj), vam bodo z veseljem pomagali izbrati za vas pravo darilo, poskrbeli bodo za pakiranje in tudi pošiljanje darila na vaš naslov ali naslov prejemnika, če boste tako želeli. Lahko pa seveda izbrano darilo mimogrede že pripravljeno prevzamete v Vinskem butiku v Kopru.

4. Bi res želeli izstopati z izjemnim, drugačnim darilom? Potem je za vas prava izbira Esenca Istre. Ekskluziven inovativen izdelek, ki ga je v sodelovanju z enologi Vinakoper razvil chef Tomaž Kavčič. Kot pravi sam, je ta tradicionalen paneton s pridihom sodobnosti in inovativnosti poklon preteklemu letu ter odraz prizadevanj celotne ustvarjalne ekipe sodelavcev in plodnega partnerstva. Esenca vas bo presenetila z nenavadno recepturo panetona ter dodano vinsko esenco cipra v lični parfumski steklenički. Tako bo tudi samo uživanje v tem posebnem panetonu z vinsko esenco cipra posebno doživetje. Pa še eno posebnost lahko izberete v ponudbo Vinakoper: to je SPA program, v katerem so razvili prav posebne kozmetične izdelke; namreč, njihova posebnost so grozdne peške, ki blagodejno delujejo na našo kožo. Linijo so razvili tako za ženske kot moške.

Zakaj bi torej komplicirali in čas zapravljali po prodajalnah, ko idealna praznična darila stojijo na policah Vinskega butika Vinakoper ter njihovih ostalih prodajaln? Čakajo vas pestrost, neskončnost kombinacij in s srčnostjo, skrbnostjo in spoštovanjem do tradicije proizvedeni izdelki za vse okuse: vrhunska vina, izbrane istrske dobrote lokalnih proizvajalcev, pa tudi posebne zgodbe naše Istre in njenih lokalnih umetnikov ter ustvarjalcev.

Za konec pa še usmeritev: katalog darilnega programa Vinakoper dobite na spletni strani Vinakoper, izdelke spoznajte v Vinskem butiku na Šmarski cesti 1 v Kopru ter drugih prodajalnah v Ljubljani in Ilirski Bistrici ali pa preprosto pokličite na 05/6630136 in z veseljem vam bodo pomagali izbrati za vas najlepše in najboljše darilo.

Pa ne pozabite si kaj dobrega privoščiti tudi sebi!


Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.