LE KDO NE BI ŽELEL POPESTRITVE V SEKSU? Tako bo razvpiti položaj 69 še boljši!

Trendi

Poza 69 omogoča, da partnerja hkrati uživata v oralnem zadovoljevanju. Obenem je odlična za zbliževanje, saj sta si fizično zelo blizu. Če se vama nikamor ne mudi in imata rada dolgo predigro, je ta položaj lahko idealen. Ker smo pri tem, kar počnemo, (skoraj) vedno lahko še boljši, v nadaljevanju sledijo nasveti za nadgradnjo užitka pri slavni pozi 69.

1. Udobje je na prvem mestu

V prvi vrsti počnita tisto, v čemer oba uživata. Seveda je težko v nečem uživati, če vam je fizično neudobno. Zato ne poskušajte skrivati nelagodja iz razloga, da bi osrečili svojega partnerja. Le v primeru, da se oba počutita udobno in sproščeno, je obojestransko zadovoljstvo zagotovljeno.

2. Vstavite analni čep

Enostaven način za povečanje zadovoljstva je uporaba analnega čepa. Tako boste vedno, ko se vam mišice medeničnega dna zategnejo od užitka, ki je posledica oralnega zadovoljevanja, stimulirali še analne živce in tako povečali ugodje. Če želite maksimirati užitek, izberite vibracijski čep.

3. Uporabite lubrikant

Včasih je težko ohraniti vlažna usta, ko dolgo oralno zadovoljujete partnerja, zato imejte pri roki lubrikant. Če niste ljubitelj okusa lubrikantov se lahko odločite za aromatiziranega, ampak pazite, da ne vsebuje glicerina, ki lahko povzroči glivično okužbo.

4. Najprej se stuširajte

Vsa telesa imajo vonjave, ki so naravne, zdrave in seksi. Vendar pa je pred spolnim odnosom priporočljivo odstraniti sramne dlake in se umiti. Temeljito tuširanje pred seksom omogoča, da se lahko popolnoma osredotočite na oralno zadovoljevanje, namesto da bi vas skrbele morebitne neprijetne vonjave intimnih delov.  

5. Menjavajte položaje

Skoraj nemogoče je doživeti orgazem, če čutite neželeno fizično bolečino ali nelagodje. Preproste prilagoditve lahko močno izboljšajo izkušnjo in užitek.

6. Telovadite

Za položaj 69 potrebujete kar nekaj moči in vzdržljivosti, zato morda razmislite o telovadbi. Hkrati zahteva tudi precejšnjo prožnost vašega vratu, ramen in hrbta. Če menite, da so vaše mišice zategnjene, je poza 69 lahko odličen razlog na primer za obisk tečajev joge.

7. Uporabite rekvizite

Včasih je partnerja težko doseči pod pravim kotom ali pa vas lahko začne boleti vrat. Če je temu tako, se na primer podprite z blazinami, da dosežete želeno višino in/ali kot.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija