LAŽNA MEDICINSKA SESTRA PRI SOSEDIH NAJDENA MRTVA: Delala s kontroverznim zdravnikom, preiskava v teku (FOTO, VIDEO)

Svet

Sinoči je bilo v Obrovcu na Hrvaškem najdeno truplo 26-letne Veronike Pecolaj, ki je nekaj let delala v ordinaciji kontroverznega hrvaškega zdravnika Gorana Jusupa. Po prvih podatkih je vzrok smrti zadušitev. Gre za zdravnika in domnevno lažno medicinsko sestro, ki sta letos spomladi razbesnela hrvaško javnost in postavila pod veliko vprašajev hrvaško zdravstvo.

26-letnica naj bi po prvih podatkih umrla zaradi zadušitve. Policijska preiskava, ki bo najverjetneje pokazala, kaj se je zgodilo, je v teku. Truplo je našel kontroverzni hrvaški zdravnik Goran Jusup, ki je o tem obvestil zadrsko policijo. Ta je takoj začela s preiskavo.

Jusup je spomladi šokiral javnost s svojim prostaškim vedenjem. Enako je javnost razburila 26-letna Veronika Pecolaj, ki se je v njegovi ordinaciji predstavljala kot medicinska sestra, čeprav niti sama ni vedela, kje je zaključila šolanje. V registru hrvaške zbornice medicinskih sester je namreč nimajo.

"Ona je medicinska sestra, lahko bi se reklo, da je moja zaročenka. Nima fakultete, ima srednjo šolo, kar je povsem dovolj za službo medicinske sestre ali zidarja," je pred televizijskimi kamerami povedal Jusup.

Zgodbo so razkrili hrvaški novinarji v oddaji Preverjeno. Kmalu zatem je Jusup izgubil koncesijo za delo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija