LAHKO BI SE KONČALO TRAGIČNO: Popustile rešetke, nosečnica zdrsnila v globok jašek

Trst

Hotela se je le fotografirati pred izložbo butične trgovine, a se je na prvi pogled enostaven podvig skorajda končal tragično. Pod nosečnico je popustila rešetka, 33-letnica pa je padla v dva metra globok jašek.

Nekoliko nenavadna nesreča se je zgodila v sredo popoldne pred eno izmed butičnih trgovin na ulici San Lazzaro v Trstu. 33-letnica v četrtem mesecu nosečnosti je stopila pred izložbo trgovine s krznenimi plašči, njena 35-letna prijateljica pa jo je hotela fotografirati. Nenadoma je nosečnica zdrsnila v dva metra globok jašek. Popustila je namreč ena izmed dveh rešetk, ki sta pokrivali jašek, in bodočo mamico 'spustila' v podzemlje, poroča Il Piccolo.

33-letnica se je uspela rešiti s pomočjo prijateljice in dveh mimoidočih – zgrabila je za drugo, še stoječo rešetko, pomočniki pa so jo povlekli na plan. Takoj zatem je popustila še 'rešilna' rešetka.

Slika je simbolična.

Na kraj dogodka so prišli policisti in reševalci, ki so nosečnico odpeljali v bolnišnico. K sreči ne ona ne še nerojeni otrok nista utrpela hujših poškodb. "Prekrita je z modricami in v šoku," je za Il Piccolo pojasnila njena prijateljica, "nekaj dni bo morala strogo počivati in okoli vratu nositi opornik."

33-letnica trenutno poizveduje, kdo je lastnik trgovine, pred katero se je zgodila nesreča, nato ga bo tožila. "Zahtevala bo odškodnino, ne toliko za telesne poškodbe kot za psihične. Res se je prestrašila, kar zagotovo ni dobro glede na njeno stanje. Upamo, da dogodek ne bo pustil posledic na otroku," je še povedala prijateljica.

Deli novico:

Kolenc |  13 .01. 2018 ob  17: 31
Ja stat na resetki mislim da ni pametno... tudi ta trst pa neulaga vec nic v adaptacijo.... se trave ob cestah nestrizejo!
Karma |  13 .01. 2018 ob  11: 44
To se pa zgodi, če si želiš krznen plašč iz nedolžnih umorjenih živali.
homeano |  12 .01. 2018 ob  16: 36
Takoj tožit,da ji bo potem z izkupičkom lažje prenesti psihične težave. Kam smo prišli?
toži naj občino |  12 .01. 2018 ob  16: 11
rešetka ni stvar lastnika trgovine, temveč občine. saj stoji na ulici. če pokliče lastnik geodeta bo ugotovil da je rešetka na ulici-javni površini v upravljanju mestne občine Trst. itak pa nobeden ni mogel vedeti da bo vse popustilo.