LADY GAGA DOBILA NAZAJ UKRADENA PSA: Sprehajalca označila za heroja

Svet

Ameriška pevka Lady Gaga je svoja ukradena psa dobila nazaj. Poveljnik elitne policijske enote Los Angelesa, ki se ukvarja z umori in ugrabitvami, Jonathan Tippett je v petek sporočil, da je za zdaj še neimenovana ženska pripeljala na policijsko postajo pevkina francoska buldoga, ki sta bila ugrabljena v sredo zvečer.

Lady Gaga

Po besedah Tippetta kaže, da ženska, ki je vrnila psa, ni bila vpletena v napad na sprehajalca psov in ugrabitev. Lady Gaga, ki trenutno v Rimu snema film, je po ugrabitvi ponudila 500.000 dolarjev nagrade za vrnitev psov, in to brez vprašanj.

Za zdaj še neznana kriminalca sta v sredo zvečer na aveniji Sierra Bonita v Los Angelesu napadla sprehajalca psov Ryana Fischerja in ga v nasprotju z uvodnimi poročili ameriških medijev, ki so govorila o umoru, le ranila s strelom iz pištole.

Fischer se je napadalcema uprl, ko sta mu skušala odvzeti tri pse, francoske buldoge po imenu Koji, Miss Asia in Gustavo. Potem ko sta ga ustrelila, sta uspela ujeti dva psa in z njima pobegnila. Tretji pes je pobegnil in ga je policija kmalu zatem našla.

Fischer si bo po besedah Trippetta po strelni rani opomogel. Lady Gaga ga je iz Rima označila za velikega junaka. "Še naprej te imam rada Ryan Fischer, tvegal si svoje življenje v boju za našo družino. Vedno boš heroj," je objavila na Instagramu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukurux |  27 .02. 2021 ob  22: 35
Gleda kdo IDXdiscovery?
In vemo da fbi ni neumen sledil bo zenski in denarju in bodo prislu do bistva.
Denar je zamenjal religijo ali vero v boga.
Ni dokazano da bos zares zivel srecno zivljenje ampak v to sto procentno verjames.
Podoben si verniku v cerkvi ki je preprican v posmrntno zivljenje v nebesih,ker pa ni noben prisu se nazaj,bog ti vedi kaj te caka po smrti,lahko reinkarnacija in si spet na istem.