KRVAVI POKOL V SRBIJI: S sekiro pokončal družino, tudi 12-letnico in nosečnico

Kronika

Srbijo pretresa družinska tragedija, ki se je predvidoma v noči s sobote na nedeljo zgodila v središču mesta Leskovac. 20-letni sin naj bi ubil očeta, mačeho in dve polsestri. Kar naredi primer še toliko bolj tragičen, sta starost ene izmed sester, ki je štela komaj 12 let, in podatek, da je bila druga noseča.

Fotografija je simbolična. 

Krutega dejanja je osumljen Miloš Ilić in je že v rokah policije. V družinski hiši naj bi s sekiro ubil očeta Predraga in mačeho Danijelo ter polsestri Saro in Ano, ki je bila v šestem mesecu nosečnosti. Zločin je v nedeljo okoli 14.45 prijavil njegov 15-letni polbrat, do pokola pa naj bi prišlo ponoči.

Policiste naj bi po pisanju Kurirja ob prihodu v hišo pričakal grozljiv prizor. Štiri telesa, med njimi komaj 12-letna deklica, so izmaličena ležala v mlaki krvi. Prizor je postal še toliko bolj žalosten, ko so policisti ugotovili, da je bila ena izmed žrtev noseča.

Po neuradnih podatkih je policija prijela še enega člana družine. Posnetki nadzornih kamer namreč kažejo, da je ta oseba zadnja zapustila hišo, v kateri se je zgodil pokol. Motiv zločina je trenutno še neznan, po pisanju medijev pa naj bi bil povod spor med očetom in sinom. Po pisanju Kurirja naj bi bil Predragov najstarejši sin psihiatrični bolnik. Družina je bila zelo revna, prejemala naj bi socialno pomoč.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija