KRUT NAPAD DRUŽINSKEGA PSA: Ovčarka hudo poškodovala dveletno deklico in babico

Kronika

V italijanskem kraju Anguillara Sabazia blizu Rima je prišlo do napada nemške ovčarke na dveletno deklico in njeno babico. Deklica in babica sta utrpeli hude poškodbe, zaradi česar so ju s helikopterjem prepeljali v Polikliniko Gemelli.

Fotografija je simbolična.

Napad se je zgodil na domu starih staršev, kjer sta bili deklica in babica sami, starša pa sta bila v tem času v službi. Poleg deklice je bila hudo poškodovana tudi babica, ki je želela deklico ubraniti. Deklica je utrpela hude poškodbe glave in okončin ter je prestala peturno operacijo, prav tako je bila tudi babica hudo poškodovana, saj je morala na operacijo desne roke. Obe sta trenutno na intenzivni terapiji, poroča Žurnal24.

Napad se je zgodil na vrtu, kjer je bil tudi sosed, ki je s hitro reakcijo preprečil hujše posledice. Poklical je pomoč in zahteval reševalno vozilo ter helikopter.

Družinski pes, ki je napadel, je bil nova nemška ovčarka, ki sta jo kupila po smrti starejše ovčarke. Pred tem ni kazala agresivnega vedenja. Veterinarji so psa prevzeli v oskrbo. Drugi nemški ovčar, ki ni napadel nikogar, pa je ostal v vili babice in dedka. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  19 .02. 2024 ob  15: 17
No, tudi tu ni pes nič kriv?