KRISTINA MANDARINA V SLOVENIJI: Prišla je k nam, pokazala vse (FOTO)

Slovenija

Popularnost Kristine Mandarine sega izven meja Hrvaške. Lepa prodajalka mandarin je obiskala Slovenijo, kjer je bila gostja radijske oddaje. Svoj postanek v Ljubljani je ovekovečila s fotografijami na Instagramu, ki so navdušile njene oboževalce. Kristina je pozirala v kratki majici, ki je razkrila njen dekolte in trebuh, po naši prestolnici pa se je sprehajala v trendovskih natikačih s krznom, piše index.hr.

Kristina ima že več kot 55.000 sledilcev na Instagramu, poslovne ponudbe pa ji kar dežujejo z vseh strani. Pred kratkim je v Križevcih povzročila pravi kaos, ko jo je neka kavarna angažirala kot hosteso. 

View this post on Instagram

A post shared by ???? KRISTINA PENAVA ???? (@lareina1134) on

Spomnimo, Kristina je zaslovela s prodajo mandarin na stojnici v Zagrebu. Njene fotografije so preplavile družabna omrežja in v 24  urah je postala najbolj iskana ženska v državi, še piše portal. Nedavno smo pisali o tem, da je priplavala na dan tudi njena fotografija pred operacijo, še iz časov, ko ni imela tako bujnega oprsja.

View this post on Instagram

A post shared by ???? KRISTINA PENAVA ???? (@lareina1134) on

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Luca |  23 .10. 2019 ob  21: 21
Cristo!
Duracell |  23 .10. 2019 ob  20: 25
Obična perutnina, kura po domače
vseved |  23 .10. 2019 ob  13: 38
33
Kaj se toliko slinite okoli neke napumpane seljanke. Sprehodite se malo po Kopru in videli boste veliko lepših in zapeljivih deklet.