KRIS IMA POMEMBNO NOVICO: Jutri bo končno prejel zdravilo! (FOTO)

Slovenija

Jutri bo za malega Krisa Zudicha iz Kopra izredno pomemben dan. Popoldan (po našem času) bo namreč končno prejel zdravilo, za katerega je prispevala vsa Slovenija.

Kris je z družino v Los Angeles odletel 6. novembra, vse od tedaj pa čaka na odmerek zdravila zolgensma, ki naj bi mu rešilo življenje. Po številnih preiskavah bo jutri napočil dan d. Kot je njegova družina danes zjutraj sporočila iz Amerike, bo jutri popoldne (po našem času) deček končno prejel revolucionarno zdravilo, ki stane 2,3 milijona evrov in za katerega je denar zbirala vsa Slovenija.

Imqm pomembno informacijo!???? Jutri popoldan (po vašem času) končno prejmem zdravilo, do katerega ste mi pomagali VSI...

Objavil/a Go Help Kris dne Torek, 19. november 2019

Nato bo potreboval nekaj dni počitka, oglasil pa se nam bo ponovno v prihodnjem tednu, so še sporočili. Srečno, mali bojevnik!

S to fotografijo je Kris sončne pozdrave iz Los Angelesa v Slovenijo poslal včeraj.

Družinica iz Kopra se iz Los Angelesa sicer redno javlja in javnost obvešča, kako napreduje Krisovo zdravljenje, hkrati pa izraža hvaležnost za pomoč, ki so je bili deležni v sklopu obširne dobrodelne akcije, ki je združila Slovenijo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
stars48 |  20 .11. 2019 ob  13: 30
Srečno, srček mali, srečno!