KRADEL LE V RDEČIH SPODNJICAH: Med begom pustil sled kovancev (FOTO)

Kronika

Karabinjerji iz Nabrežine so v torek zvečer aretirali 19-letnika, ki je vlomil v lokal na barkovljanski rivieri in iz njega pokradel vse od sendvičev do napitnine. Njegova posebnost je bila v tem, da je kradel zgolj v spodnjicah, in to rdečih.

19-letnik iz Trsta je v torek zvečer vlomil v lokal California Inn, ki se nahaja na barkovljanski rivieri, v njem pa pokradel vse, kar je našel: od sendvičev, steklenic piva, pa do gotovine iz blagajne in celo kovance iz škatle za napitnino.

Med praznjenjem lokala ga je zalotil mimoidoči, ki je poklical karabinjerje. Na kraj so nemudoma prihitele patrulje iz Devina, Nabrežine in Bazovice. Vlomilec je poskušal pobegniti, a je bil njegov napor zaman. Izdali so ga kovanci, ki so mu odpadali med begom in ustvarili sled do križišča za Miramar. Tam so karabinjerji mladeniča prestregli in aretirali.

Še posebej je v oči bodla oprava tatu. Oblečen je bil namreč le v rdeče spodnjice, na obrazu pa je imel kirurško masko in sončna očala, piše portal Trieste Prima.

19-letnik se trenutno nahaja v koronejskem zaporu. Hkrati poteka preiskava, s katero bodo preverili, ali obstaja povezava med tem in nedavnimi vlomi ob barkovljanski obali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija